مقاله توسعه مدل پی شبینی محتوای رطوبتی موز در طی فرآیند خشککردن با استفاده ازشبکه عصبی مصنوعی با word


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله توسعه مدل پی شبینی محتوای رطوبتی موز در طی فرآیند خشککردن با استفاده ازشبکه عصبی مصنوعی با word دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله توسعه مدل پی شبینی محتوای رطوبتی موز در طی فرآیند خشککردن با استفاده ازشبکه عصبی مصنوعی با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله توسعه مدل پی شبینی محتوای رطوبتی موز در طی فرآیند خشککردن با استفاده ازشبکه عصبی مصنوعی با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله توسعه مدل پی شبینی محتوای رطوبتی موز در طی فرآیند خشککردن با استفاده ازشبکه عصبی مصنوعی با word :

سال انتشار: 1389

محل انتشار: ششمین کنگره ملی مهندسی ماشینهای کشاورزی و مکانیزاسیون

تعداد صفحات: 11

چکیده:

هدف از این تحقیق پیشبینی محتوی رطوبتی موز در طی فرآیند خشککردن با جریان هوای گرم به عنوان تابعی از دما،سرعت هوا، ضخامت ورقه موز، رقم و زمان خشک شدن محصول به کمک شبکههای عصبی مصنوعی است. دادههای لازم برای ایجاد الگوهای آموزش، ارزیابی و آزمون با انجام آزمایشهای خشک کردن برای تیمارها با استفاده از یک خشککن آزمایشگاهی، جمع آوری شد. برای بدست آمدن تغییرات محتوای رطوبتی با زمان از شبکه های چند لایه پس انتشاربرگشتی با الگوریتمهای یادگیری لونبرگ- مارکوارت، الگوریتم پس انتشار ارتجاعی و الگوریتم گرادیان نزولی مقیاسی، برای آموزش الگوها استفاده شد. الگوریتم لونبرگ-مارکوات نتایج بهتری نسبت به دیگر الگوریتمها نشان داد. شبکه عصبی با الگوریتم لونبرگ-مارکوات با ساختار 1-16-16-5 با تابع آستانه سیگموئید لگاریتمی در مقایسه با توپولوژیهای دیگر نتایج بهتری را ارائه کرد. این توپولوژی تغییرات زمان خشکشدن موز را با ضریب تبیین 0/9994 پیشبینی کرد.


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله تاثیر دمای تمپر بر سختی و خواص کششی فولاد API 5CT T95 با word


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله تاثیر دمای تمپر بر سختی و خواص کششی فولاد API 5CT T95 با word دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر دمای تمپر بر سختی و خواص کششی فولاد API 5CT T95 با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر دمای تمپر بر سختی و خواص کششی فولاد API 5CT T95 با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر دمای تمپر بر سختی و خواص کششی فولاد API 5CT T95 با word :

مقاله تاثیر دمای تمپر بر سختی و خواص کششی فولاد API 5CT T95 که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار 1389 در فرآیندهای نوین در مهندسی مواد (مهندسی مواد مجلسی) از صفحه 67 تا 71 منتشر شده است.
نام: تاثیر دمای تمپر بر سختی و خواص کششی فولاد API 5CT T95
این مقاله دارای 5 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله فولاد API 5CT T95
مقاله خواص مکانیکی
مقاله دمای بازپخت

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
فولاد API 5CT T95 محدوده وسیعی از کاربرد را در صنایع نفت دارد. ساخت تجهیزاتی که قبلا در شرکت های فولادسازی خارجی انجام می گرفت، اخیرا در شرکت های فولادسازی داخل کشور شروع شده است و با توجه به کاربرد بسیار حساس و بحرانی این فولاد، مطالعه و تحقیق در زمینه موضوع مورد بحث از اهمیت فوق العاده ای برخوردار است. این فولاد پس از ذوب، شمش ریزی و شکل دهی جهت حصول خواص مکانیکی عالی تحت عملیات حرارتی سخت کاری و بازپخت قرار می گیرد. رسم نمودار بازپخت فولاد مذکور (تاثیر دمای بازپخت بر سختی، استحکام کششی، استحکام تسلیم، درصد ازدیاد طول نسبی ودرصد کاهش سطح مقطع نسبی) که در منابع مختلف موجود نیست، هدف این تحقیق است. بدین منظور تعدادی نمونه کشش از جنس فولاد فوق الذکر تهیه گردید. تمام نمونه ها در دمای 890 درجه سانتی گراد آستنیته و پس از کوئنچ در آب، هر نمونه در یک دمای ثابت (شامل 570، 600، 620، 635، 650، 660، 670، 680 و 700 درجه سانتی گراد) بازپخت شد. آنگاه نمونه های مذکور تحت تست کشش قرار گرفتند و سختی آنها مورد بررسی قرار گرفت. نتایج منجر به رسم نمودار تمپر فولاد که راهنمای اصلی عملیات حرارتی است، گردید.


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله ارزیابی قابلیت اطمینان سیستمهای حفاظتی در شبکه های قدرت با word


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله ارزیابی قابلیت اطمینان سیستمهای حفاظتی در شبکه های قدرت با word دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی قابلیت اطمینان سیستمهای حفاظتی در شبکه های قدرت با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی قابلیت اطمینان سیستمهای حفاظتی در شبکه های قدرت با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی قابلیت اطمینان سیستمهای حفاظتی در شبکه های قدرت با word :

سال انتشار: 1368

محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی برق

تعداد صفحات: 10

چکیده:

بحث قابلیت اطمینان در سیستمهای حفاظتی با سایر قسمتهای شبکه های قدرت قدری متفاوت است . دلیل این اختلاف را می بایست در نحوه عملکرد سیستمهای حفاظتی و انواع خطاهائی که بر آنها مترتب است جستجو نمود . در این مقاله سعی بر آن است که ضمن ارائه روشهای محاسباتی قابلیت اطمینان سیستم های حفاظتی، عوامل مختلف و اندیسهای مؤثر در قابلیت اطمینان آنها به ازای خطاهای مختلف، سیستم حفاظتی مورد تجزیه و تحلیل قرار گیرد و از آنجا سبک ها و یا فلسفه های مختلف حفاظتی به ازای این خطاها مورد ارزیابی قرار گیرند و بر خلاف نظر ساده اندیشانه در مورد سیستم های حفاظتی نقاط ضعف و قوت آنها با ارزیابی دقیق قابلیت اطمینان آنها بررسی گردند .


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی کاربرد و روش های تولید عصاره گیاه رزماری و آنتی اکسیدان های آن به عنوان افزودنی فرآورده های گوشتی با word


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی کاربرد و روش های تولید عصاره گیاه رزماری و آنتی اکسیدان های آن به عنوان افزودنی فرآورده های گوشتی با word دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی کاربرد و روش های تولید عصاره گیاه رزماری و آنتی اکسیدان های آن به عنوان افزودنی فرآورده های گوشتی با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی کاربرد و روش های تولید عصاره گیاه رزماری و آنتی اکسیدان های آن به عنوان افزودنی فرآورده های گوشتی با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی کاربرد و روش های تولید عصاره گیاه رزماری و آنتی اکسیدان های آن به عنوان افزودنی فرآورده های گوشتی با word :

سال انتشار: 1390

محل انتشار: بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات: 10

چکیده:

گیاه اکلیل کوهی رزماری از نقطه نظر سطح زیرکشت رتبه سیزدهم را درمیان گیاهان دارویی درایران به خود اختصاص داده است نام علمی گیاه Rosmarinus Officinalis به معنی شبنمدریا می باشد درمیان ترکیبات موجود این گیاه اسید کارنوسیک خاصیت آنتی اکسیدانی قوی دارد و فلاونوئید ها و فنول دی ترپن ها خاصیت ضد میکروبی دارد درصنعت به منظور کاهش اسیداسیون چربی درگوشت از افزودنی های مصنوعی با خاصیت آنتی اکسیدانی استفاده می گردد از آن میان می توان بوتیل هیدروکسی انیذول BHA و بوتیل هیدروکسی تولوئن BHT را نام برد که دارای خطر سرطان زایی می باشند برای جلوگیری از اکسیداسیون گوشت می توان از افزودنی های طبیعی با خاصیت آنتی اکسیدانی استفاده نمود عصاره رزماری به دلیل خاصیت آنتی اکسیدانی قوی که دارد در صنایع غذایی بسیار کاربرد دارد که دراین مقاله مورد بررسی قرار گرفته است.


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله استفاده ی سیستم های توکار، از هسته لینوکس و اجزای متن باز با word


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله استفاده ی سیستم های توکار، از هسته لینوکس و اجزای متن باز با word دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استفاده ی سیستم های توکار، از هسته لینوکس و اجزای متن باز با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده ی سیستم های توکار، از هسته لینوکس و اجزای متن باز با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استفاده ی سیستم های توکار، از هسته لینوکس و اجزای متن باز با word :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: ششمین همایش فرامنطقه ای پیشرفتهای نوین در علوم مهندسی
تعداد صفحات: 6
چکیده:
استفاده از سیستم های توکار یا نام دیگر آن جاسازی شده (embedded) می تواند در بهره بری مفید با کمترین هزینه و بیشترین سود، کارساز باشد. استفاده از بسترهای نرم افزاری (platform) با شرایط سخت افزاری ویژه می تواند این بحث را مطرح کند که چه سیستم های عاملی با چه ویژگی هایی باید بر روی این بسترها آماده و قرار داده شوند که بهینگی را به حداکثر برسانند. این بهینگی ها درشرح مقاله توضیح داده می شوند.


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید