مقاله بررسی نقش وراثت و محیط در تعلیم و تربیت از دیدگاه سعدی با word دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی نقش وراثت و محیط در تعلیم و تربیت از دیدگاه سعدی با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی نقش وراثت و محیط در تعلیم و تربیت از دیدگاه سعدی با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
سال انتشار: 1393
محل انتشار: جشنواره علمی فرهنگی آموزگار ادب، گرامیداشت سعدی
تعداد صفحات: 11
چکیده:
صاحب نظران ژنتیک و محیط را دو عامل تأثیرگذار در روان شناسی تربیتی می دانند. عده ای نقش وراثت و ویژگی های فطری کودک را در آموزش و پرورش پررنگ تر می دانند و دسته ای دیگر محیط را و گروهی نیز تعامل بین این دو به همراه عوامل دیگر را در فراهم ساختن شرایط یادگیری کودک مؤثر می دانند. این مقاله نقش دو عامل ژنتیک و محیط را در تربیت از دیدگاه سعدی برمی رسد و چشم انداز وی را با دیدگاه های جدید آموزشی می سنجد. فرضیات این پژوهش موارد زیر هستند: 1- سعدی در امر تعلیم و تربیت طرفدار اصالت توارث است. 2- معتقد به اصالت محیط است. 3- دیدگاهی بینابین دارد و هر دو عامل را در تربیت دخیل می داند. نتیجه آن که سعدی به مقتضای محور حکایات و اهداف تربیتی شان، گاه اصل و نسب و جوهر ذاتی کودک را مهم ترین عامل در تربیت او برمی شمرد و گاه این محیط رشد کودک را زیربنای تربیت و آینده ی او داند.
مقاله تعیین عوامل مؤثر در تغییر و یا انتخاب سرعت مجاز در راه ها و ارائه بسته پیشنهادی با word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تعیین عوامل مؤثر در تغییر و یا انتخاب سرعت مجاز در راه ها و ارائه بسته پیشنهادی با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین عوامل مؤثر در تغییر و یا انتخاب سرعت مجاز در راه ها و ارائه بسته پیشنهادی با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
سال انتشار: 1393
محل انتشار: نخستین همایش سیستم های حمل و نقل هوشمند جاده ای
تعداد صفحات: 8
چکیده:
مدیریت سرعت و انتخاب سرعت مجاز در راه ها ابزار بسیار مهمی برای بهبود ایمنی جاده ای است. هر چند که ارتقای میزان تبعیت از محدودیت های سرعت و کاهش سرعت های رانندگی و غیر ایمن وظیفه آسانی نیست، بسیاری از راننده ها خطری را که با آن مواجه هستند، تشخیص نمی دهند و اغلب منافع قابل درک مربوط به رانندگی با سرعت های بالا مشکلات ناشی از آن را تحت الشعاع قرار می دهد. مدیریت نمودن سرعت همچنان یکی از بزرگترین چالش های پیش روی دست اندرکاران ایمنی جاده ای در سراسر دنیا بوده ونیازمند اقدامات هماهنگ، بلند مدت و فراسازمانی می باشد. در این مقاله به بررسی محدودیت های سرعت و سایر اقدامات مرتبط در این خصوص پرداخته و در خاتمه بسته پیشنهادی تغییر و انتخاب سرعت مجاز در راه های کشور و راهکارهای مناسب جهت محدودیت های سرعت با هدف کاهش تلفات و تصادفات جاده ای ارائه می گردد.
مقاله سنتز چندنمونه از ایمینهای برم دار کومارین با word دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله سنتز چندنمونه از ایمینهای برم دار کومارین با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله سنتز چندنمونه از ایمینهای برم دار کومارین با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
سال انتشار: 1388
محل انتشار: همایش ملی یافته های نوین شیمی در صنعت و پزشکی
تعداد صفحات: 14
چکیده:
واکنش بین 2- هیدروکسی -5- برموبنزآلدئید با سیانواستامید در حضور مقادیر کمی از باز پیپیریدین منجر به تشکیل محصول carboxylic acid amide-3- chromene H 2 – imino2 – Bromo – 6شد. حلقوی شدن همزمان بین گروههای اورتوهیدروکسی و زنجیره جانبی سیانید منجر به تشکیل مشتقات مختلف ایمینوکومارین به عنوان حد واسط با راندمان متوسط 88/72-63 درصد گردید. همچنان با استفاده از حد واسط های سنتز شده طی واکنش با مشتقات آنیلین، ایمین های دیگری سنتز گردید. ساختار محصولات حد واسط و نهایی ایمینو کومارین توسط IR و HNMR تعیین شده است.
مقاله شیطان اولین کسى که بیعت مى کند با word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله شیطان اولین کسى که بیعت مى کند با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شیطان اولین کسى که بیعت مى کند با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
سلمان مى گوید: وقتى پیغمبر اسلام رحلت فرمود، على در خانه مشغول غسل دادن آن حضرت بود. من گاهى به او کمک مى کردم ، گاهى به مسجد مى آمدم و از مردم خبر مى گرفتم . وقتى از مسجد به خانه برگشتم ، على پرسید: اى سلمان ! چه خبر دارى ؟ عرض کردم : خبر تازه این که ابوبکر بر منبر پیامبر اکرم صلى الله علیه و آله و سلم نشسته ، مردم نه با یک دست بلکه با دو دست با او بیعت مى کنند.
حضرت على علیه السلام فرمود: اى سلمان ! آیا متوجه شدى چه کسى اول با او بیعت کرد؟ آیا اولین کسى که بالاى منبر رفت و با او بیعت نمود چه کسى بود؟
سلمان گفت : او را نشناختم ، ولى پیرمرد سال خورده را دیدم که بر عصایى تکیه زده ، میان دو چشمش جاى سجده دیده مى شد، پیشانى او در اثر سجده پینه بسته و این طور مى نمود که باید وى زاهدى باشد. از لابلاى مردم به سوى منبر رفت در حالى که مانند باران اشک مى ریخت .
گفت : خدا را شکر که قبل از مردنم تو را این جا مى بینم . اى ابوبکر! دستت را براى بیعت به سویم دراز کن ! ابوبکر دستش را جلو برد او هم بیعت کرد و گفت : امروز، روزى است مانند روز آدم ! از منبر پایین آمد و از مسجد خارج شد.
امیرالمؤمنین علیه السلام پرسید: اى سلمان ! آیا او را شناختى ؟ عرض کرد: نه یا على ، ولى از گفتارش ناراحت شدم . مانند این که مرگ پیامبر اکرم صلى الله علیه و آله و سلم را مسخره گرفته بود.
حضرت على علیه السلام فرمود: او شیطان بود. پیامبر به من خبر داد، ابلیس و یارانش روز غدیر خم شاهد منصوب شدن من به امر خدا بودند. و نیز گواه بودند که خدا و پیامبر اسلام صلى الله علیه و آله و سلم من را صاحب اختیار آنان نمود
آشنایی با ماهی خاویار و خاویار ایران با word دارای 59 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد آشنایی با ماهی خاویار و خاویار ایران با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
بخشی از فهرست مطالب پروژه آشنایی با ماهی خاویار و خاویار ایران با word
۱-مقدمه
۲-رده بندی ماهیان خاویاری
۳-دریای خزر زیستگاه مطلوب ماهیان خاویاری
– وضع جغرافیایی، اقلیمی و منابع زیستی دریای خزر
– گونه های ماهیان خاویاری دریای خزر
– بررسی یک نوع ماهی خاویاری: فیل ماهی
۴-بهره برداری
-ادارات شیلات و نواحی صید
-فصول و امکان صید برحسب مهاجرت گونه ها
-روشهای صید
-آلات و ادوات صید ماهیان خاویاری
-استاندارد طولی ماهیان خاویاری قابل صید
۵-برآورد مقدار صید و تولید سالیانه خاویار در ایران
۶-بررسی و تحلیل کمی صید ۲۷ ساله ماهیان خاویاری در سواحل ایران
۷-تولید خاویار در ایران
۸-روشهای نگهداری تخمهای تازه ماهیان خاویاری قبل از عمل آوری
-عمل آوری و حفظ تخمها در مقابل فساد با نمک
۹-روشهای عمل آوری خاویار
-طرز نگهداری خاویار
۱۰-ترکیبات و خواص خاویار
۱۱-خاویار مصنوعی
۱۲- منابع
مقدمه
ماهیان خاویاری که به علت تولید خاویار لذیذ و گرانبها، گروهی از مهمترین ماهیان تجارتی جهان محسوب می شوند جزء نخستین مهره دارانی هستند که سرسلسلگان آنها در دوران اول زمین شناسی از آغاز دوره کربنیفر در سطح وسیعی از آبهای روز زمین وجود داشته اند. نتایج حاصل از بررسیهای انجام شده، گونه های موجود را به اجداد قدیمی آنها که 110 تا 125 میلیون سال پیش در دوره کرتاسه زندگی می کردند منسوب می نمایند و این ادامه حیات آنها از زمانهای بس قدیم تا امروز توجه بعضی از متخصصین دیرین شناسی را به خود جلب نموده است.
بر اساس آمار سازمان خواروبار جهانی در سال 1981 از مقدار بیش از 29 هزار تن صید جهانی ماهیان خاویاری در حدود 28 هزار تن فقط محصول دریای خزر بوده که از این مقدار چیزی در حدود 1500 تن سهم ایران در جنوب دریای خزر و 26500 سهم شوروی سابق از این دریا بوده است. از این تاریخ به بعد روند تنزل صید این ماهیان در اثر بی توجهی به آلودگی آب رودخانه ها به ویژه در ولگا و همچنین فروپاشی نظام شوروی در جمهوریهای اطراف دریای خزر آغاز گردید به طوری که مقدار صید شوروی در آخر این دهه در سال 1990 به مقداری در حدود 16 هزار تن تنزل یافت ولی در سواحل این در جنوب دریای خزر به علت اجرای طبیعی مقررات نظارت بر صید، مقدار صید نسبت به آغاز این دهه چیزی بیشتر از 500 تن فزونی داشته است که البته این موضوع از نظر وجود جمعیتهای منطقه ای در جنوب این دریا قابل بررسی می باشد. ادامه روند صید نامعقول به ویژه بعد از فروپاشی کامل نظام شوروی سابق چنان ضربه ای به ذخایر ماهیان خاویاری دریای خزر وارد آورد که طبق آمار فائو در سال 1993 مقدار صید روسیه از این ماهیان در دریای خزر به چیزی کمتر از 8 هزار تن و برای ایران نیز در این سال نسبت به 1990 از 2020 تن به 1500 تن کاهش پذیرفت.
به موازات این فاجعه در کشورهای اروپایی تولید ماهیهای خاویاری به صورت پرورشی در حال افزایش بوده است. برای مثال در سال 92-1991 مقدار 100 تا 200 تن از انواع ماهیهای خاویاری در آلمان پرورش یافته و تولید فرانسه نیز تقریباً همین مقدار بوده است. تولید ایتالیا در سال 1992 برابر 400 تن و در لهستان، مجارستان، بلژیک، دانمارک، اتریش و اسپانیا مجموعاً بالغ بر یک هزار تن بوده است. پرورش ماهیان خاویاری در کشورهایی نظیر چین، ژاپن و کشورهای آمریکای شمالی نیز رو به توسعه می باشد و در نروژ و یونان هم توجه خاصی به این شیوه معطوف داشته اند.
بخشی از منابع و مراجع پروژه آشنایی با ماهی خاویار و خاویار ایران با word
1-کتاب ماهاین خاویار اریان نویسنده: دکتر امین کیوان
2-مصاحبه با آقای ناصر اکتائی مدیر صادرات شرکت بازرگانی شیلات