مقاله تاثیر مصرف سیگار بر سلول های کشنده طبیعی (NK) خون محیطی با word


برای دریافت اینجا کلیک کنید

مقاله تاثیر مصرف سیگار بر سلول های کشنده طبیعی (NK) خون محیطی با word دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر مصرف سیگار بر سلول های کشنده طبیعی (NK) خون محیطی با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر مصرف سیگار بر سلول های کشنده طبیعی (NK) خون محیطی با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر مصرف سیگار بر سلول های کشنده طبیعی (NK) خون محیطی با word :

مقاله تاثیر مصرف سیگار بر سلول های کشنده طبیعی (NK) خون محیطی با word که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان 1388 در مجله علمی سازمان نظام پزشکی جمهوری اسلامی ایران از صفحه 449 تا 455 منتشر شده است.
نام: تاثیر مصرف سیگار بر سلول های کشنده طبیعی (NK) خون محیطی
این مقاله دارای 7 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله افراد سالم سیگاری
مقاله سلول های کشنده طبیعی (NK)
مقاله فلوسایتومتری

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه: مصرف سیگار در میزان شمارش سلول های سفید خون (W.B.C) و سلول های کشنده طبیعی (NK) انسان و حیوانات تاثیرگذار می باشد. سلول های کشنده طبیعی (NK) قسمتی از ایمنی ذاتی و اولین خط دفاعی سیستم ایمنی در مقابله با انواعی از تومورها و سلول های آلوده به ویروس می باشد.
هدف از این مطالعه بررسی اثر استفاده دایم از سیگار روی CD16+ + CD56+ سلول های کشنده طبیعی (NK) خون محیطی در جمعیت داوطلب سالم ایرانی، در گروه های سنی 60-18 سال می باشد.
روش کار: جمعیت مورد مطالعه شامل 35 مرد سیگاری که به طور دایم سیگار مصرف می کردند و 40 مرد غیر سیگاری می باشند. نمونه های خون محیطی لخته نشده توسط آنتی بادی های مونوکلونال ضد CD16+ + CD56+ سلول های NK رنگ آمیزی و سپس نمونه ها توسط فلوسایتومتری جهت بروز و شمارش مارکرهای ذکر شده بررسی و یافته ها با استفاده از نرم افزارSPSS آنالیز گردید.
یافته ها: سیگاری ها به طور معنی داری دارای میزان کمتری از سلول های NK، CD16+ + CD56+ در مقایسه با افراد غیر سیگاری که هرگز نکشیده بودند داشتند .(P£0001) همین طور سلول های NK در افراد سیگاری در گروه سنی 40-18 سال و در مقایسه با افراد سیگاری گروه سنی 60-41 کاهش داشتند .(P<0.001)
نتیجه گیری: 1- مصرف سیگار با توجه به فعالیت سلول های NK، احتمالا در جوان ها بیشتر از سنین بالا موثر می باشد.
2- کمبود کمی سلول های NK در این جمعیت کمک به افزایش ریسک بدخیمی ها و عفونت های ویروسی می کند.


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.