مقاله اثرقطع آبیاری و بیوفسفر درسطوح مختلف برروی جذب عناصرغذایی و پروتئین کلزا با word دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثرقطع آبیاری و بیوفسفر درسطوح مختلف برروی جذب عناصرغذایی و پروتئین کلزا با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرقطع آبیاری و بیوفسفر درسطوح مختلف برروی جذب عناصرغذایی و پروتئین کلزا با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
سال انتشار: 1391
محل انتشار: دوازدهمین کنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران
تعداد صفحات: 5
چکیده:
نتایج بررسی اثرقطع آبیاری قطع ابیاری دراوال گلدهی اواخرگلدهی پرشدن دانه و شاهدو فسفربیولوژیک صفرو50و100و150گرم درهکتار روی تجمع عناصرغذایی و پروتئین دانه کلزا نشان داد که اثرقطع آبیاری برپتاسیم دانه و اثرمتقابل بین فسفروابیاری روی درصد نیتروژن درصد فسفرو درصد پروتئین، عملکردپروتئین معنی دار شد مقایسه میانگین داده ها نشان داد که بالاترین درصد نیتروژن 4/52درصد و پروتئینه 28/26 درصد ازتیمارقطع ابیاری دراوایل گلدهی باسطح فسفر100گرم برهکتار و پایین ترین درصد نیتروژن 3/3 درصد و پروتئین 20/65 درصد ازتیمارقطع ابیاری درمرحله بدون قطع آبیاری با سطح بدون فسفر بدست امد بالاترین درصد فسفر1/81 درصد ازتیمارقطع آبیاری درمرحله اوایل گلدهی باسطح فسفر 150گرم درهکتار و کمترین درصد فسفر 1/34 درصد ازتیمارقطع ابیاری درمرحله بدون قطع ابیاری باسطح شاهد بدون فسفربدست امده است بالاترین عملکردپروتئین 1ه89/3کیلوگرم درهکتار درتیمارقطع ابیاری درمرحله اواخرگلدهی باسطح 50گرم بیوفسفردرهکتار و کمترین عملکردپروتئین 28/58 کیلوگرم درهکتار درتیمارقطع ابیاری درمرحله اوایل گلدهی باسطحشاهد فسفر مشاهده شد قطع ابیاری درمرحله اواخر گلدهی و قبل ازمرحله پرشدن دانه بیشترین مقدارپروتئین دانهکلزا را تولید کردها ست