مقاله اثر کود آبیاری برعملکرد و کارایی مصرف آب در محصولات سبزی و صیفی در روش آبیاری قطره ای با word


برای دریافت اینجا کلیک کنید

مقاله اثر کود آبیاری برعملکرد و کارایی مصرف آب در محصولات سبزی و صیفی در روش آبیاری قطره ای با word دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر کود آبیاری برعملکرد و کارایی مصرف آب در محصولات سبزی و صیفی در روش آبیاری قطره ای با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر کود آبیاری برعملکرد و کارایی مصرف آب در محصولات سبزی و صیفی در روش آبیاری قطره ای با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر کود آبیاری برعملکرد و کارایی مصرف آب در محصولات سبزی و صیفی در روش آبیاری قطره ای با word :

سال انتشار: 1389

محل انتشار: سومین همایش ملی مدیریت شبکه های آبیاری و زهکشی

تعداد صفحات: 13

چکیده:

به منظور بررسی اثر مقادیر آب ، کود ازت و اثرات متقابل این عوامل بر عملکرد و کارایی مصرف آب د رمحصولات سبزی و صیفی گوجه فرنگی و سیب زمینی، همچنین بررسی سازگاری این محصولات با سیستم ابیاری قطره ای نواری تیپ دو پژوهش در دو طرح جداگانه در اراضی مرکز تحقیقات کشاورزی سمنان شاهرود در سالهای 1382 و 1383 انجام شد. طرح ها در قالب بلوکهایکامل تصادفی با دو فاکتور الف – مقادیر آب ابیاری برای گوجه فرنگی در 4 سطح 40، 60 ، 80 و 100 درصد و برای سیب زمینی در دو سطح 75 و 100 درصد آب مورد نیاز گیاه ب – مقادیر کود ازت در 3 سطح 60 ، 80 و 100 درصد ازت مورد نیاز گیاه براساس ازمون خاک انجام شد. آب ابیاری براساس آمار هواشناسی با روش پنمن مانتیث محاسبه و با دور ابیاری 3 روز به روش قطره ای نواری در هر طرح دراختیار گیاه قرارگرفت. کود ازت براساس ازمون خاک محاسبه و در سطوح ذکر شده به تیمارها داده می شد. این مقادیر با رعایت حداکثر غلظت مجاز برای گیاه حداقل 70 و حداکثر 160 میلی گرم در لیتر با توجه به سطح آب کود مصرفی و زمان مصرف در هر نوبت همراه با آب ابیاری از طریق تزریق به داخل سیستم از طریق تانک کود به گیاه داده می شد در سطح سیب زمینی تقسیط و کود دهی به گونه ای برنامه ریزی شد که عمل کود دهی تا قبل از گلدهی پایان پذیرد در طرح گوجه فرنگی نتایج نشان داد که عامل آب و اثر متقابل آب و کود ازت بر عملکرد محصول در سطح یک درصد معنی دار شد. اما اثر کود ازت بر عملکرد معنی دار نشد. دربررسی اثر جداگانه فاکتور آب بر عملکرد بیشترین عملکرد از تیمار ابی 100 درصد نیاز آبی 86/3 تن در هکتار و کمترین عملکرد محصول از تیمار آبی 40 درصد نیاز آبی 33/8 تن درهکتار حاصل شد.


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.