مقاله بررسی اثرات اللوپاتی اندامهای رویشی کدوهای (Cucurbita pepo var.striaca , Cucurbita pepovar.zuchini) بر جوانهزنی و رشد علف


برای دریافت اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی اثرات اللوپاتی اندامهای رویشی کدوهای (Cucurbita pepo var.striaca , Cucurbita pepovar.zuchini) بر جوانهزنی و رشد علف هرز خاکشیر (Sisymbrium Sophia L.) با word دارای 2 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات اللوپاتی اندامهای رویشی کدوهای (Cucurbita pepo var.striaca , Cucurbita pepovar.zuchini) بر جوانهزنی و رشد علف هرز خاکشیر (Sisymbrium Sophia L.) با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات اللوپاتی اندامهای رویشی کدوهای (Cucurbita pepo var.striaca , Cucurbita pepovar.zuchini) بر جوانهزنی و رشد علف هرز خاکشیر (Sisymbrium Sophia L.) با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات اللوپاتی اندامهای رویشی کدوهای (Cucurbita pepo var.striaca , Cucurbita pepovar.zuchini) بر جوانهزنی و رشد علف هرز خاکشیر (Sisymbrium Sophia L.) با word :

سال انتشار: 1390

محل انتشار: هفتمین کنگره علوم باغبانی ایران

تعداد صفحات: 2

چکیده:

به منظور بررسی اثرات اللوپاتی غلظتهای مختلف ( صفر و 25 و 5 و 10 درصد) عصاره آبی اندام های رویشی کدوهای (Cucurbita pepo var.striaca ,Cucurbita pepo var.zuchini) بر جوانه زنی و رشد علف هرز خاکشیر، آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کامل تصادفی در 3 تکرار انجام شد. نتایج آزمایش گاهی نشان داد که از بین عصارههای آبی برگ، برگ با ساقه دو نوع کدو بیشترین تاثیر مربوط به عصارههای برگ، برگ با ساقه کدوی Cucurbita pepo var.zuchini بود که باعث کاهش درصد جوانهزنی نهایی شد. افزایش غلظت عصاره ها باعث افزایش شدت بازدارندگی شد. طول ریشه چه و ساقه چه تحت تاثیر عصارهها کاهش پیدا کرد.


برای دریافت اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.