مقاله بررسی جمعیت باکتری های مقاوم به گونه های ارسنیک (ارسنیت و ارسنات) در خاک تیمار شده با لجن فاضلاب با word


برای دریافت اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی جمعیت باکتری های مقاوم به گونه های ارسنیک (ارسنیت و ارسنات) در خاک تیمار شده با لجن فاضلاب با word دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی جمعیت باکتری های مقاوم به گونه های ارسنیک (ارسنیت و ارسنات) در خاک تیمار شده با لجن فاضلاب با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی جمعیت باکتری های مقاوم به گونه های ارسنیک (ارسنیت و ارسنات) در خاک تیمار شده با لجن فاضلاب با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی جمعیت باکتری های مقاوم به گونه های ارسنیک (ارسنیت و ارسنات) در خاک تیمار شده با لجن فاضلاب با word :

سال انتشار: 1390

محل انتشار: پنجمین همایش تخصصی مهندسی محیط زیست

تعداد صفحات: 9

چکیده:

ارسنیک یکی از عناصری است که بر جمعیت و فعالیت میکروارگانیسم ها تاثیر گذار است. ارسنیت و ارسنات از فرم های غیر آلی ارسنیک و بسیار سمی می باشند. هدف از این تحقیق بررسی جمعیت باکتری های مقاوم به ارسنیت و ارسنات در خاک آلوده به ارسنیک می باشد. به منظور انجام این مطالعه، نمونه خاک تیمار شده با لجن فاضلاب ، از دو عمق 20-0 و 40-20 سانتیمیتری خاک حاوی 2/60 و 70 میلیگرم برکیلوگرم ارسنیک برداشته شد. سپس بافت، موادآلی،pH ،EC و غلظت ارسنیت و ارسنات، در نمونه ها اندازه گیری شد. به منظور شمارش باکتری های مقاوم به ارسنیت و ارسنات از نمونه های خاک رقت های متوالی تهیه و به روش انتشار بر آگار و در محیط کشت PHG-II حاوی 5/0 میلی مول ارسنیت و ارسنات در سه تکرار کشت داده شدند و پس از 3 روز انکوباسیون و در دمای 30 درجه سانتیگراد ، کلونی های حاصل از شمارش و تعداد باکتری های مقاوم به ارسنیت و ارسنات تعیین گردید. نتایج مقایسه میانگین غلظت ارسنیک، ارسنیت و ارسنات در دو عمق نشان داد، که غلظت ارسنیک، ارسنیت و ارسنات در عمق 40-20 سانتیمتری بیشتر از عمق 20-0 سانتیمتر بود. همچنین جمعیت باکتری های مقاوم به ارسنیت و ارسنات در دو عمق در سطح 1% معنی دار بود. نتایج نشان داد، که تفاوت معنی داری بین جمعیت باکتری های مقاوم به ارسنیت و ارسنات در دو عمق وجود داشت و بیشترین جمعیت باکتریایی مربوط به باکتری های مقاوم به ارسنیت و ارسنات در عمق اول مشاهده شد. حضور ارسنیت و ارسنات بر روی جمعیت باکتریایی خاک تاثیر دارد. افزایش غلظت ماده سمی باعث کاهش بیشتر جمعیت باکتریایی می گردد.


برای دریافت اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.