آشنایی با ماهی خاویار و خاویار ایران با word


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

آشنایی با ماهی خاویار و خاویار ایران با word دارای 59 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد آشنایی با ماهی خاویار و خاویار ایران با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

بخشی از فهرست مطالب پروژه آشنایی با ماهی خاویار و خاویار ایران با word

۱-مقدمه

۲-رده بندی ماهیان خاویاری

۳-دریای خزر زیستگاه مطلوب ماهیان خاویاری

– وضع جغرافیایی، اقلیمی و منابع زیستی دریای خزر

– گونه های ماهیان خاویاری دریای خزر

– بررسی یک نوع ماهی خاویاری: فیل ماهی

۴-بهره برداری

-ادارات شیلات و نواحی صید

-فصول و امکان صید برحسب مهاجرت گونه ها

-روشهای صید

-آلات و ادوات صید ماهیان خاویاری

-استاندارد طولی ماهیان خاویاری قابل صید

۵-برآورد مقدار صید و تولید سالیانه خاویار در ایران

۶-بررسی و تحلیل کمی صید ۲۷ ساله ماهیان خاویاری در سواحل ایران

۷-تولید خاویار در ایران

۸-روشهای نگهداری تخمهای تازه ماهیان خاویاری قبل از عمل آوری

-عمل آوری و حفظ تخمها در مقابل فساد با نمک

۹-روشهای عمل آوری خاویار

-طرز نگهداری خاویار

۱۰-ترکیبات و خواص خاویار

۱۱-خاویار مصنوعی

۱۲- منابع

مقدمه
ماهیان خاویاری که به علت تولید خاویار لذیذ و گرانبها، گروهی از مهمترین ماهیان تجارتی جهان محسوب می شوند جزء نخستین مهره دارانی هستند که سرسلسلگان آنها در دوران اول زمین شناسی از آغاز دوره کربنیفر در سطح وسیعی از آبهای روز زمین وجود داشته اند. نتایج حاصل از بررسیهای انجام شده، گونه های موجود را به اجداد قدیمی آنها که 110 تا 125 میلیون سال پیش در دوره کرتاسه زندگی می کردند منسوب می نمایند و این ادامه حیات آنها از زمانهای بس قدیم تا امروز توجه بعضی از متخصصین دیرین شناسی را به خود جلب نموده است.
بر اساس آمار سازمان خواروبار جهانی در سال 1981 از مقدار بیش از 29 هزار تن صید جهانی ماهیان خاویاری در حدود 28 هزار تن فقط محصول دریای خزر بوده که از این مقدار چیزی در حدود 1500 تن سهم ایران در جنوب دریای خزر و 26500 سهم شوروی سابق از این دریا بوده است. از این تاریخ به بعد روند تنزل صید این ماهیان در اثر بی توجهی به آلودگی آب رودخانه ها به ویژه در ولگا و همچنین فروپاشی نظام شوروی در جمهوریهای اطراف دریای خزر آغاز گردید به طوری که مقدار صید شوروی در آخر این دهه در سال 1990 به مقداری در حدود 16 هزار تن تنزل یافت ولی در سواحل این در جنوب دریای خزر به علت اجرای طبیعی مقررات نظارت بر صید، مقدار صید نسبت به آغاز این دهه چیزی بیشتر از 500 تن فزونی داشته است که البته این موضوع از نظر وجود جمعیتهای منطقه ای در جنوب این دریا قابل بررسی می باشد. ادامه روند صید نامعقول به ویژه بعد از فروپاشی کامل نظام شوروی سابق چنان ضربه ای به ذخایر ماهیان خاویاری دریای خزر وارد آورد که طبق آمار فائو در سال 1993 مقدار صید روسیه از این ماهیان در دریای خزر به چیزی کمتر از 8 هزار تن و برای ایران نیز در این سال نسبت به 1990 از 2020 تن به 1500 تن کاهش پذیرفت.
به موازات این فاجعه در کشورهای اروپایی تولید ماهیهای خاویاری به صورت پرورشی در حال افزایش بوده است. برای مثال در سال 92-1991 مقدار 100 تا 200 تن از انواع ماهیهای خاویاری در آلمان پرورش یافته و تولید فرانسه نیز تقریباً همین مقدار بوده است. تولید ایتالیا در سال 1992 برابر 400 تن و در لهستان، مجارستان، بلژیک، دانمارک، اتریش و اسپانیا مجموعاً بالغ بر یک هزار تن بوده است. پرورش ماهیان خاویاری در کشورهایی نظیر چین، ژاپن و کشورهای آمریکای شمالی نیز رو به توسعه می باشد و در نروژ و یونان هم توجه خاصی به این شیوه معطوف داشته اند.


بخشی از منابع و مراجع پروژه آشنایی با ماهی خاویار و خاویار ایران با word
1-کتاب ماهاین خاویار اریان نویسنده: دکتر امین کیوان
2-مصاحبه با آقای ناصر اکتائی مدیر صادرات شرکت بازرگانی شیلات


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.