مقاله تاثیر دو نوع بسته بندی شیشه و PET بر خصوصیات روغن پسته تحت شرایط نگهداری با word


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله تاثیر دو نوع بسته بندی شیشه و PET بر خصوصیات روغن پسته تحت شرایط نگهداری با word دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر دو نوع بسته بندی شیشه و PET بر خصوصیات روغن پسته تحت شرایط نگهداری با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر دو نوع بسته بندی شیشه و PET بر خصوصیات روغن پسته تحت شرایط نگهداری با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر دو نوع بسته بندی شیشه و PET بر خصوصیات روغن پسته تحت شرایط نگهداری با word :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: اولین همایش ملی میان وعده های غذایی
تعداد صفحات: 6
چکیده:
پسته به عنوان یکی از لذیذترین مغزهای خوراکی در تولید محصولات مختلفی نیز مورد استفاده قرار میگیرد. در محصولاتی نظیر کره پسته، شیر پسته و برخی ازدسرها پسته یکی از اجزای اصلی آنها می باشد. مغز پسته یکی از بی نظیرترین مغزهاست که حاوی بیش از 55% روغن می باشد. یکی از راهکارهای موثر در زمینه کاهش واکنش های نامطلوب در روغن، انتخاب بسته بندی مناسب میباشد تا بتوان موادغذایی مختلف را از عوامل فساد درونی، فساد بیرونی و اکسایشی حفظ کرد و مدت زمان ماندگاری آنها را افزایش داد. در صورت عدم انتخاب بسته بندی مناسب واکنش های اکسیداسیون در حضور اکسیژن محیطی بشدت تشدید می شوند و ترکیبات نامطلوبی در روغن ایجاد میگردد. در این مطالعه اثر دو نوع بسته بندی شیشه ای و PET بر مدت زمان نگهداری روغن پسته در طول 80 روز انبارمانی مورد مطالعه قرار گرفت و پایداری روغن در این مدت زمان در ظروف شیشه ای به مراتب بیشتر از ظروف PET بود.


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.