مقاله بهینه کردن کارایی مصرف آب در شرایط خشکسالی با هدف جلو گیری از آلودگی منابع آب در شالیزارهای استان گیلان با word


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بهینه کردن کارایی مصرف آب در شرایط خشکسالی با هدف جلو گیری از آلودگی منابع آب در شالیزارهای استان گیلان با word دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهینه کردن کارایی مصرف آب در شرایط خشکسالی با هدف جلو گیری از آلودگی منابع آب در شالیزارهای استان گیلان با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینه کردن کارایی مصرف آب در شرایط خشکسالی با هدف جلو گیری از آلودگی منابع آب در شالیزارهای استان گیلان با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهینه کردن کارایی مصرف آب در شرایط خشکسالی با هدف جلو گیری از آلودگی منابع آب در شالیزارهای استان گیلان با word :

سال انتشار: 1386

محل انتشار: اولین همایش سازگاری با کم آبی

تعداد صفحات: 11

چکیده:

خشکسالیهای چند سال اخیردر استان گیلان ، کمبود منابع آبی ، کمتر شدن سهم اراضی شالیکاری از شریان حیاتی کشاورزی این استان یعنی سفید رود و نگرانیهای روز افزون کشاورزان از این موضوع باعث به وجود آوردن مشکلات زیادی شده است . از سوی دیگر به کارگیری غیر علمی از کود های شیمیایی با عث آلودگی منابع آبی شده است . مطالعات نشان دهنده اثر بخشی روش آبیاری تناوبی در کاهش مصرف آب در عین عدم کاهش محصول می باشد . به منظور بررسی این موضوع و همچنین ارائه راه حلی جهت کمتر نمودن اثرات کاربرد کود بر منابع آب، این طرح به صورت اسپلیت پلات بر پایه طرح بلوک کامل تصادفی بر روی رقم هاشمی طی سال زراعی 1386 در ستاد موسسه تحقیقات برنج کشور – رشت انجام یافته است . تیمارهای مختلف آبیاری به عنوان فاکتور اصلی و مقادیر مختلف ازت خالص به عنوان فاکتور فرعی اعمال شد . نتایج نشان داد روش آبیاری تناوبی با دور 8 روزه ضمن حفظ عملکرد در حد روش معمول غرقاب دائم باعث کمتر شدن مصرف آب و در نتیجه افزایش کارایی مصرف آب می شود . نتایج به کارگیری مقادیر مختلف ازت نشان داد این عنصر نقش مهمی در افزایش عملکرد برنج دارد و اعمال 60 کیلوگرم ازت خالص درهکتار نیز بهترین نتیجه را از نظر عملکرد ارائه کرده است . در مجموع تیمار آبیاری 8 روزه با مقدار 60 کیلو گرم ازت خالص طی دو تقسیط مساوی پایه و حداکثر پنجه زنی ضمن کمتر نمودن مصرف آب ، بالاترین کارایی کاربرد آب را ارائه نموده است .


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.