مقاله Ethanol production from cheese whey in airlift bioreactor با word


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله Ethanol production from cheese whey in airlift bioreactor با word دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله Ethanol production from cheese whey in airlift bioreactor با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله Ethanol production from cheese whey in airlift bioreactor با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله Ethanol production from cheese whey in airlift bioreactor با word :

سال انتشار: 1390

محل انتشار: هفتمین کنگره ملی مهندسی شیمی

تعداد صفحات: 7

چکیده:

Cheese whey was used for ethanol fermentation by Kluyveromyces fragilis in an airlift bioreactor. The major goal of this work is determining the effect of aeration rate on the fermentation process and estimating the best set of operating conditions for the process in the airlift bioreactor (7L) and measuring the variation of ethanol, lactose and cell (biomass) concentration with time. experiments at this stage in four cases, the fermentation in normal whey media with 50 gL-1 lactose without aeration rate in the erlenmeyer flask and with aeration rate of 0.1,0.4 and 0.8 vvm in airlift bioreactor were conducted and compared together. The best conditions were the aeration rate of 0.4 vvm with 89.28 percent of ethanol production yeild (alcohol production was 3 (wv-1) percent). It was 90.7 percent at the optimal conditions in concentrated whey media with 100 gL-1 lactose


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.