مقاله ارزیابی تنوع ژنتیکی صفات کمی و کیفی 10 ژنوتیپ سیبزمینی با استفاده از تجزیه عاملها با word


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله ارزیابی تنوع ژنتیکی صفات کمی و کیفی 10 ژنوتیپ سیبزمینی با استفاده از تجزیه عاملها با word دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی تنوع ژنتیکی صفات کمی و کیفی 10 ژنوتیپ سیبزمینی با استفاده از تجزیه عاملها با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی تنوع ژنتیکی صفات کمی و کیفی 10 ژنوتیپ سیبزمینی با استفاده از تجزیه عاملها با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی تنوع ژنتیکی صفات کمی و کیفی 10 ژنوتیپ سیبزمینی با استفاده از تجزیه عاملها با word :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: اولین کنگره بین المللی و سیزدهمین کنگره ژنتیک ایران
تعداد صفحات: 5
چکیده:
این تحقیق به منظور بررسی تنوع ژنتیکی 10 ژنوتیپ سیبزمینی با استفاده از تجزیه به عامل ها، در سال 1392 در منطقه اردبیل براساس طرح آماری بلوکهای کامل تصادفی در سه تکرار اجرا گردید. در طی دوره رشد و پس از برداشت صفات تعداد ووزن غده در بوته، متوسط وزن غده در بوته، یکنواختی شکل غده، عملکرد غده کل و قابل فروش، ارتفاع بوته، تعداد و قطر ساقه اصلی در بوته اندازهگیری شدند. نتایج تجزیه واریانس صفات مورد مطالعه نشان داد که بین ژنوتیپها از لحاظ صفات عملکرد غدهکل و قابل فروش، ارتفاع بوته، تعداد و قطر ساقه اصلی در بوته، تعداد و وزن غده در بوته اختلاف معنی داری وجود دارد. ژنوتیپهای شماره 3و5و7و9 و 10 دارای عملکرد غده کل و قابل فروش، تعداد و وزن غده کل و قابل فروش در بوته بیشتری بودند.صفات تعداد ساقه اصلی در بوته، تعداد و وزن غده کل و قابل فروش در بوته، متوسط وزن غده در بوته، عملکرد غده کل و قابل فروش دارای تنوع بالا و صفات تعداد روز تا غدهزایی و ارتفاع بوته دارای تنوع پایین بودند. در تجزیه عاملها 3 عامل مستقل ازهم مجموعا75/84درصد از تنوع را توجیه نمودند. عامل اول، عامل عملکرد غده (صفات تعداد و وزن غده کل و قابل فروش دربوته، عملکرد غده کل و قابل فروش)، عامل دوم، عامل ساختاری (ارتفاع بوته، تعداد ساقه اصلی در بوته و تعداد روز تا غدهزایی) و عامل سوم، عامل متوسط وزن غده نامگذاری شدند.


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.