مقاله جداسازی اشرشیاکلی O157:H7 از گوشت تازه بوقلمون های عرضه شده در فروشگاه های شهر اصفهان با استفاده از تکنیک واکنش زنجیره ای


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله جداسازی اشرشیاکلی O157:H7 از گوشت تازه بوقلمون های عرضه شده در فروشگاه های شهر اصفهان با استفاده از تکنیک واکنش زنجیره ای پلیمراز ) PCR با word دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله جداسازی اشرشیاکلی O157:H7 از گوشت تازه بوقلمون های عرضه شده در فروشگاه های شهر اصفهان با استفاده از تکنیک واکنش زنجیره ای پلیمراز ) PCR با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جداسازی اشرشیاکلی O157:H7 از گوشت تازه بوقلمون های عرضه شده در فروشگاه های شهر اصفهان با استفاده از تکنیک واکنش زنجیره ای پلیمراز ) PCR با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله جداسازی اشرشیاکلی O157:H7 از گوشت تازه بوقلمون های عرضه شده در فروشگاه های شهر اصفهان با استفاده از تکنیک واکنش زنجیره ای پلیمراز ) PCR با word :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: کنفرانس علوم کشاورزی و محیط زیست
تعداد صفحات: 4
چکیده:
باکتری اشرشیاکلی یکی ازعوامل اصلی بروزفساددرموادغذایی و خصوصا گوشت طیور است اشرشیاکلی O157:H7 به عنوان یک عامل اسهال کولیت خونریزی دهنده و سندرم اورمی همولیتیک درسراسر جهان شناخته شده است گوشت الوده به مدفوع حیوانی احتمالا منبع اصلی عفونت اشرشیا کلی O157:H7 درنمونههای گوشت است این مطالعه با هدف بررسی میزان شیوع اشرشیاکلی O157:H7 درنمونه های گوشت بوقلمون عرضه شده درفروشگاه های شهر اصفهان صورت گرفت این مطالعه به صورت تصادفی درمهرماه 1392 انجام پذیرفت دراین مطالعه تعداد 30 گوشت بوقلمون مورد بررسی قرارگرفت نمونه ها ازبرش سطحی عضله سینه گرفته شد و پس ازنمونه برداری سریعا توسط تکنیک واکنش زنجیره ای پلیمراز موردارزیابی قرارگرفت میزان الودگی نمونه ها به اشرشیاکلی تعداد 3نمونه 10درصد درازمون PCR به عنوان به اشرشیاکلی O157:H7 تشخیص داده شدند که بسیارقابل توجه است نتایج این مطالعه نشان داد که گوشت بوقلمون میتواند بهعنوان یک مخزن بالقوه برای اشرشیاکلی O157:H7 مطرح باشد و گوشت بوقلمونممکن است به عنوان یک حامل درانتقال این پاتوژن به انسان عمل کند توصیه میشود که ازروشی سریع دقیق و بی خطر واکنش زنجیره ای پلیمراز به منظرو کنترل بهداشت گوشت طیور ازنظر وجود پاتوزن هایی مثل اشرشیاکلی استفاده کنیم


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.