مقاله تهیه الگوی کشت مناسب و بهبود مدیریت اراضی با تکیه بر ارزیابی تناسب اراضی در دشت سپیدان(استان فارس) با word


برای دریافت اینجا کلیک کنید

مقاله تهیه الگوی کشت مناسب و بهبود مدیریت اراضی با تکیه بر ارزیابی تناسب اراضی در دشت سپیدان(استان فارس) با word دارای 18 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تهیه الگوی کشت مناسب و بهبود مدیریت اراضی با تکیه بر ارزیابی تناسب اراضی در دشت سپیدان(استان فارس) با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تهیه الگوی کشت مناسب و بهبود مدیریت اراضی با تکیه بر ارزیابی تناسب اراضی در دشت سپیدان(استان فارس) با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تهیه الگوی کشت مناسب و بهبود مدیریت اراضی با تکیه بر ارزیابی تناسب اراضی در دشت سپیدان(استان فارس) با word :

سال انتشار: 1386

محل انتشار: دومین همایش ملی کشاورزی بوم شناختی ایران

تعداد صفحات: 18

چکیده:

ارزیابی اراضی با توجه به توان‌مندی خاک و اقلیم در استفاده بهینه از منابع خاک، آب و سرمایه برای افزایش تولید محصول و جلوگیری از تخریب بیش‌تر منابع طبیعی امری ضروری است.
هدف از این مطالعه، ارزیابی و تعیین تناسب کیفی بر مبنای روش فائو برای محصولات زراعی مهم، در منطقه سپیدان است. دشت سپیدان به مساحت 10600 هکتار به فاصله 70 کیلومتری شمال غرب شیراز واقع شده است. بر اساس آمار هواشناسی و طبقه‌بندی آب و هوایی این منطقه جزء اقلیم سرد و نیمه‌خشک با متوسط بارندگی 745 میلی‌متر و میانگین دمای سالانه 4/14 درجه سانتی‌گراد، دارای رژیم رطوبتی زریک و رژیم حرارتی مزیک می‌باشد. پس از جمع‌آوری اطلاعات اقلیم، خاک منطقه مورد مطالعه و نیازهای خاکی و اقلیمی محصولات گندم، جو، ذرت وچغندرقند به عنوان محصولات عمده، تناسب اراضی به روش پارامتری از نوع استوری وریشه دوم انجام و نقشه‌های تناسب اراضی با استفاده از نرم‌افزار ArcGIS تهیه گردید. نتایج طبقه‌بندی تناسب اقلیمی بر اساس روش فوق نشان می‌دهد که اقلیم منطقه برای محصولات گندم، جو و ذرت نسبتاً مناسب است. نتایج طبقه‌بندی تناسب اراضی نشان می‌دهد اغلب اراضی مورد بررسی برای محصولات انتخابی دارای تناسب بحرانی بوده است. هم‌چنین اقلیم منطقه برای محصول چغندرقند مناسب بوده و تعیین کلاس نهایی بستگی به محدودیت‌های خاکی شامل سنگ و سنگ‌ریزه سطحی و عمقی، ناهمواری، شیب و میزان آهک دارد. با مقایسه اراضی مرتعی با اراضی کشاورزی در هر واحد خاک مشخص گردید که اراضی مرتعی دارای ماده آلی بیش‌تر وخواص فیزیکو شیمیایی بهتری نسبت به اراضی کشاورزی هستند و فر سایش در این اراضی نسبت به اراضی هم‌جوار کشاورزی به مراتب کم‌تر است


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.