مقاله بررسی ترکیبات آلکالوییدی و فلاونوییدی در گیاه Hyoscyamus squarrosus Griff با word دارای 1 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی ترکیبات آلکالوییدی و فلاونوییدی در گیاه Hyoscyamus squarrosus Griff با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ترکیبات آلکالوییدی و فلاونوییدی در گیاه Hyoscyamus squarrosus Griff با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
سال انتشار: 1389
محل انتشار: همایش ملی گیاهان دارویی
تعداد صفحات: 1
چکیده:
گیاه Hyoscyamus squarrosus Griff یکی از گیاهان تیره سیب زمینی که بومی فلات ایران می باشد گونه های مختلف جنس Hyoscyamus با نام عمومی بذرالنبج یا بنگدانه در طب سنتی در موارد متعددی به عنوان ضد درد، آرامبخش و در بیماری های تنفسی مانند سرفه های تشنجی ، برونشیت، بیماری پارکینسون و ; مصرف می شود برای این پژوهش نمونه گیاه از منطقه قلعه عسکر شهرستان بردسیر کرمان جمع آوری شد و از تمام قسمت های هوایی گیاه عصاره متانلی با روش پرکولاسیون به دست امد سپس با آزمایش های مقدماتی وجود تروپان آلکالوئیدها با روش رنگ سنجی توسط اسپکتروفتومتر مرئی – ماوراء بنفش اندازه گیری گردید که معادل 0/06% وزن خشک گیاه بود آزمایش های اولیه فیتوشیمیایی در مورد فلاونوئیدها ، تانن ها و ساپونین ها نیز انجام شد و وجود فلاونوئید ، تانن و عدم وجود ساپونین به اثبات رسید. TLC مقایسه ای فلاونوئیدها، وجود فلاونوئید روتین را در گیاه نشان می دهد در مقایسه با سایر گونه های ااین جنس که درصد آلکالوئیدهای تروپان آنها 0/17-0/04 می باشد این گونه مقدار متوسطی از این آلکالوئیدها را دارا می باشد و همچنین فلاونوئید روتین در سایر گونه ها نیز یافت شده است.