مقاله مروری بر آلایندگی بیوتوکسین های دریایی در غذاهای دریایی با word دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مروری بر آلایندگی بیوتوکسین های دریایی در غذاهای دریایی با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری بر آلایندگی بیوتوکسین های دریایی در غذاهای دریایی با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
سال انتشار: 1392
محل انتشار: اولین همایش ملی آلاینده های کشاورزی و سلامت غذایی، چالشها و راهکارها
تعداد صفحات: 6
چکیده:
بیوتوکسین ها موادی سمی هستند که از فعالیت های متابولیکی موجودات زنده تولید می شوند مانند حیوانات،گیاهان،قارچ ها ،باکتری ها.بیوتوکسین های دریایی ترکیبات مقاوم به حرارت هستند که بوسیلهمصرف غذاهای دریایی آلوده و یا با قرار گرفتن در معرض ذرات جامد و مایع معلق در هوا و آب دریا مسئول به جود آمدن یک سری مسمومیت ها در انسان می باشند .توسعه و استفاده از ابزارها در نظارت بر آلودگیهای دریایی ،بر اساس گروه های سمی منحصربفرد ،اجرا می شود. در سراسر جهان در حال تلاش بیشتر برای بهبود ایمنی غذا هستند. این تلاش ها در پاسخ به افزایش تعداد مشکلات مربوط به ایمنی غذا وافزایش نگرانی های مصرف کنندگان صورت گرفته است. به علاوه، انواع باقیمانده های سمی در مواد غذایی، به دلیل توسعه صنعتی، آلودگی زیست محیطی و تغییر اقلیم، دائماً در حال افزایش هستند. در این مقالهگروه آلاینده بیوتوکسین های دریایی مورد بررسی قرار میگیرند. روش های تحلیلی اصلی برای شناسایی این ترکیبات و تعیین کمیت آنها در مواد غذایی ، با تاکید ویژه بر تکنیک های بیولوژیکی، در صورت امکان، معرفی شده و مورد بحث قرار میگیرند