مقاله نانوتکنولوژی و نانو بیوتکنولوژی در صنایع غذایی با word


برای دریافت اینجا کلیک کنید

مقاله نانوتکنولوژی و نانو بیوتکنولوژی در صنایع غذایی با word دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نانوتکنولوژی و نانو بیوتکنولوژی در صنایع غذایی با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نانوتکنولوژی و نانو بیوتکنولوژی در صنایع غذایی با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نانوتکنولوژی و نانو بیوتکنولوژی در صنایع غذایی با word :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: دومین همایش ملی کشاورزی و منابع طبیعی پایدار
تعداد صفحات: 7
چکیده:
علم نانوونانوتکنولوژی تازه ترین یافته های مربوط به این قرن هستند افزایش عمرمفید بسیاری ازمواد غذایی وابسته به نوع بسته بندی مورد استفاده و شرایط صحیح نگهداری آن است امروزه بخش عظیمی ازتولیدات کشور به دلیل شرایطنامناسب نگهداری و بسته بندی کیفیت و بازارپسندی خود را ازدست داده اند ازاین رو باگسترش صنعت نانوبیوتکنولوژی به عنوان یک تکنولوژی قدرتمند توانایی ایجادیک تحول درمحصولات تولیدی به منظور افزایش امنیت غذایی ایجادشده است فناوری نانو به عنوان یک دانش نوین امکان مطالعه درمقیاس اتمی و ملکولی رافراهم آورده است دراین مقاله به اهمیت کاربرد نانوتکنولوژی درایجادایمنی و افزایش طول عمرنگهداری موادغذایی ودیگرچشم اندازهای نانوتکنولوژی درصنعت غذا خواهیم پرداخت سه کاربرد بسته بندی موادغذایی ارزیابی و تامین سلامت موادغذایی و کنترل کیفیت موادغذایی ازاولویت بیشتری درکشوربرخوردارند بااین تفاسیر میتوان مدعی شد که فناوریهای پایه نانوذرات نانوکامپوزیت ها نانوالیاف درحوزه نانوغذا ازاهیت بیشتری برخوردار هستند


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.