مقاله چشم اندازی بر کاربرد کاویتاسیون هیدرودینامیک در صنعت غذا با word دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله چشم اندازی بر کاربرد کاویتاسیون هیدرودینامیک در صنعت غذا با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله چشم اندازی بر کاربرد کاویتاسیون هیدرودینامیک در صنعت غذا با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
سال انتشار: 1392
محل انتشار: بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات: 6
چکیده:
اصطلاح کاویتاسیون تشکیل و فروپاشی سریع حباب های درون یک سیال را توصیف می کند که به روش مکانیکی ایجاد می گردد و با ایجاد فشار بالا، نیروهای برشی، حرارت موضعی و تشکیل رادیکال های آزاد همراه می باشد. از این پدیده برای استریلیزاسیون مواد غذایی، تخریب سلول میکروبی، ضد عفونی کردن آب و تصفیه فاضلاب استفاده می شود. مطالعات نشان داده که این فرآیند به منظور پاستوریزاسیون غذاهای کم اسید و استریلیزاسیون غذاهای با اسیدیته بالا مؤثر می باشد. برای تصفیه فاضلاب و تخریب سلول میکروبی در مقیاس بالا در مقایسه با سایر روش ها، صرفه اقتصادی بالاتر و اتلاف انرژی کمتری داشته و فرآورده هایی مانند انزیم ها که با این روش استخراج می شوند، فعالیت خود را تا حد زیادی حفظ می کنند. با توجه به غیر فعالسازی میکروارگانیسم ها در دماهای پائین، حفظ ارزش تغذیه ای و حسی غذاها، کارایی بالا و کاهش اتلاف انرژی، این فرآیند به عنوان جایگزینی مناسب برای روش های معمول مطرح می باشد.