مقاله مقایسه تاثیر کودهای زیستی و دامی بر خصوصیات زراعی گیاه دارویی گشنیز با word دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مقایسه تاثیر کودهای زیستی و دامی بر خصوصیات زراعی گیاه دارویی گشنیز با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه تاثیر کودهای زیستی و دامی بر خصوصیات زراعی گیاه دارویی گشنیز با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
سال انتشار: 1392
محل انتشار: همایش ملی گیاهان دارویی
تعداد صفحات: 6
چکیده:
مصرف کود دامی و زیستی در تولید گیاهان دارویی در نظام کشاورزی پایدار به منظور دستیابی به افزایش محصول، حفظ محیط زیست و سلامت جامعه از اهمیت زیادی برخوردار است. گشنیز با نام علمیCoriandrum sativom ازتیره apiaceae می باشد. ارتفاع آن 50 سانتیمتر هم میرسد. به منظور بررسی اثر کود زیستی و دامی بر خصوصیات زراعی گشنیز آزمایشی به صورت طرح بلوکهای کاملتصادفی با 3 تکرار در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات آیت الله آملی در سال 1392 انجام شد. تیمارها شامل کود دامی به مقدار 10 تن در هکتار، باکتری آزوسپریلوم، ترکیب کود دامی به مقدار 10 تن در هکتار با باکتری آزوسپریلوم و شاهد(عدم مصرف کود دامی و باکتری) بودند. نتایج نشان داد که استفاده از تیمارهای مختلف کودی تاثیر معنیدار بر ارتفاع، تعداد شاخههای فرعی و حجم تاج پوشش، وزن خشک داشته است. بیشترین ارتفاع بوته ( 55 سانتی متر) در ترکیب کود دامی با باکتری آزوسپیریلوم بدست آمد. همچنین بیشترین مقدار تاج پوشش 23/18 سانتی متر در تیمار ترکیب کود دامی با باکتری آزوسپریلوم بدست آمد که با تیمار شاهد اختلاف حدود 40 درصد داشته است.