مقاله بررسی ساختار ژنتیکی جمعیت گاو ماهی خزری (Neogobius caspius Eichwald, 1831) در حوضه جنوبی خزر به روش PCRدرRFLP با word دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی ساختار ژنتیکی جمعیت گاو ماهی خزری (Neogobius caspius Eichwald, 1831) در حوضه جنوبی خزر به روش PCRدرRFLP با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ساختار ژنتیکی جمعیت گاو ماهی خزری (Neogobius caspius Eichwald, 1831) در حوضه جنوبی خزر به روش PCRدرRFLP با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
مقاله بررسی ساختار ژنتیکی جمعیت گاو ماهی خزری (Neogobius caspius Eichwald, 1831) در حوضه جنوبی خزر به روش PCRدرRFLP با word که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در پاییز 1387 در شیلات از صفحه 21 تا 26 منتشر شده است.
نام: بررسی ساختار ژنتیکی جمعیت گاو ماهی خزری (Neogobius caspius Eichwald, 1831) در حوضه جنوبی خزر به روش PCR-RFLP
این مقاله دارای 6 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله دریای خزر
مقاله ژنتیک جمعیت
مقاله گاوماهی خزری
مقاله PCR،RFLP
چکیده و خلاصهای از مقاله:
گاوماهی خزری منبع غذایی مهمی در دریای خزر می باشد. این ماهی غذای عمده ماهیان خاویاری را تشکیل می دهد، بدین جهت ساختار ژنتیک جمعیت گاوماهی خزری با استفاده از روش PCR-RFLP مورد بررسی قرار گرفت. تعداد 135 نمونه گاو ماهی خزری از 3 منطقه در طول ساحل حوضه جنوبی دریای خزر که شامل سواحل انزلی، چالوس و بندرترکمن می باشد، جمع آوری گردید. با استفاده از یک جفت پرایمر که مربوط به توالی نوکلیوتیدهای مجموعه ژن سیتوکروم b، ژن های tRNA,2 و ناحیه D-loop ژنوم میتوکندری که از چند گونه ماهی بدست آمده بود، انتخاب و جهت PCR مورد استفاده قرار گرفت نتایج بدست آمده نشان داد که محصول PCR حدود 700bp از نمونه ها بدست آمد که جهت انجام آنالیز RFLP از آنزیم های ALUI، ALW26، BSeNI، DraI، MboI، RsaI، TasI، HincII، BSURI، Bsh12851، HinII و BSu15I برای هضم محصول PCR استفاده شد. الگوهای هضم آنزیمی با ژل پلی اکریل آمید و رنگ آمیزی نیترات نقره مشاهده گردید. این الگوها برای تمام نمونه ها مشابه بود. بر این اساس می توان گفت که پدیده پلی مورفیسم با استفاده از آنزیم های فوق در گاوماهی خزری قابل مشاهده نبوده و جمعیتی قابل جداسازی تشخیص داده نشد.