مقاله بررسی اثرشوری آب آبیاری براجزاء عملکرد اسانس اندام رویشی زنیان درکشت بهاره و تابستانه با word دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثرشوری آب آبیاری براجزاء عملکرد اسانس اندام رویشی زنیان درکشت بهاره و تابستانه با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرشوری آب آبیاری براجزاء عملکرد اسانس اندام رویشی زنیان درکشت بهاره و تابستانه با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
سال انتشار: 1390
محل انتشار: ششمین همایش ملی ایده های نو در کشاورزی
تعداد صفحات: 4
چکیده:
به منظور بررسی اثرشوری آب آبیاری براجزا عملکرد اسانس اندام هوایی شاخساره گیاه دارویی زنیان درکشت بهاره و تابستانه آزمایشهایی درمیکروپلات های مستقر دردانشگاه ازاد اسلامی خوراسگان اصفهان طی سالهای 1388و1389 انجام شد تیمارهای شوری 0/3و4و8/12 دسی زیمنس برمتر با 3تکرار دردو فصل کشت بهاره و تابستانه ازمرحله قبل از گلدهی اعمال شد کلیه آزمایشها در مراحل مختلف درقالب طرح کاملا تصادفی به اجرا درآمد و تیمارهای شوری مورد نظر با استفاده ازنمک طعام تهیه شد استخراج اسانس با استفاده ازدستگاه کلونجر صورت گرفت نتایج نشان داد با افزایش شوری میانگین صفات عملکرد اندام رویشی عملکرد وزن تر و خشک درمترمربع درکشت بهاره و تابستانه کاهش و میانگین درصد اسانس اندام رویشی درکشت بهاره و تابستانه افزایش یافت.