مقاله بررسی و مقایسه اثر رقابتی اکوتیپ های علف هرز جودره (.Hordeum spontanum Koch) در کاهش عملکرد گندم با word


برای دریافت اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی و مقایسه اثر رقابتی اکوتیپ های علف هرز جودره (.Hordeum spontanum Koch) در کاهش عملکرد گندم با word دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی و مقایسه اثر رقابتی اکوتیپ های علف هرز جودره (.Hordeum spontanum Koch) در کاهش عملکرد گندم با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی و مقایسه اثر رقابتی اکوتیپ های علف هرز جودره (.Hordeum spontanum Koch) در کاهش عملکرد گندم با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی و مقایسه اثر رقابتی اکوتیپ های علف هرز جودره (.Hordeum spontanum Koch) در کاهش عملکرد گندم با word :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: پنجمین همایش علوم علف های هرز ایران
تعداد صفحات: 4
چکیده:
به منظور بررسی اثر رقابتی اکوتیپ های مختلف علفهرز جودره (Hordeum spontanum) در کاهش عملکرد گندم، آزمایشی در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار در مزرعه پژوهشی دانشگاه تهران انجام شد. تیمارهای آزمایشی شامل 6 اکوتیپ جودره فارس، خوزستان، خراسان رضوی، کرمانشاه، تهران و قزوین که هر کدام از جمعیت ها در کرت جداگانه بصورت مخلوط با گندم به همراه کشت خالص گندم بود. صفات مربوط به اکوتیپ های جودره مانند زیست توده، ارتفاع، طول خوشه و صفات مربوط به گندم مانند ارتفاع بوته گندم، تعداد سنبله در متر مربع، تعداد دانه در سنبله، وزن هزار دانه و عملکرد بیولوژیک گندم برای هر کدام از کرت ها به تفکیک اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که توانایی رقابتی بین اکوتیپ های جودره متفاوت بود. اکوتیپ خوزستان کمترین ارتفاع بوته را داشت و اکوتیپ تهران بالاترین ارتفاع بوته را نشان داد. از لحاظ طول خوشه اکوتیپ کرمانشاه دارای بالاترین طول خوشه و اکوتیپ های خوزستان و خراسان رضوی کمترین مقدار طول خوشه را در بین اکوتیپ ها داشتند. در تیمارهای آلوده به علف هرز، کرت مربوط به اکوتیپ کرمانشاه دارای بیشترین مقدار کاهش سنبله گندم در واحد سطح بود. اکوتیپ های خوزستان و خراسان رضوی کمترین مقدار کاهش سنبله را نسبت به سایر اکوتیپ ها از خود نشان ندادند. کرت های آلوده به اکوتیپ های تهران و فارس دارای بیشترین درصد کاهش وزن هزاردانه گندم و اکوتیپ های خوزستان و خراسان رضوی کمترین درصد کاهش وزن هزار دانه گندم را داشتند. بیشترین درصد کاهش عملکرد بیولوژیک مربوط به کرت آلوده به اکوتیپ کرمانشاه بود.


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.