مقاله اثر مقادیر مختلف اسید کاپروئیک بر اسپرم اپیدیدمی قوچ در حالت مایع با word دارای 1 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر مقادیر مختلف اسید کاپروئیک بر اسپرم اپیدیدمی قوچ در حالت مایع با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر مقادیر مختلف اسید کاپروئیک بر اسپرم اپیدیدمی قوچ در حالت مایع با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
سال انتشار: 1391
محل انتشار: اولین همایش ملی دانشجویی بیوتکنولوژی
تعداد صفحات: 1
چکیده:
هدف این مطالعه بررسی مقادیر مختلف اسید کاپروئیک بر اسپرم اپیدیدمی قوچ در دمای 5 سانتیگراد بود. بیضهها از کشتارگاه تهیه و توسط بافر فیزیولوژیک با دمای35 درجه سانتیگراد به آزمایشگاه منتقل شد. جهت استخراج اسپرم، ناحیه دم اپیدیدیم از بافت بیضه جدا و در بافر تریس قرار داده شد و مایع رویی حاوی اسپرم های اپیدیدمی جداشده، با بافر تریس در دمای محیط رقیق شد. سپس نمونهها به سه قسمت تقسیم شد و به هر بخش به میزان صفر، 0/03125 یا 0/0625 درصد اسید کاپروئیک اضافه شد و به مدت 15 روز در دمای 5 درجه سانتی گراد قرار داده شد. تحرک، زنده مانی و سلامت غشاء پلاسمایی اسپرم روزانه سنجش شد. نتایج نشان داد که مقدار 0/03125 درصد اسید کاپروئیک دارای بالاترین درصد تحرک (20/82)، زندهمانی (46/86) و سلامت غشاء پلاسمایی اسپرم (46/93) بود (P<0/05). تیمار حاوی 0/0625 درصد اسید کاپروئیک از نظر زنده مانی و سلامت غشاء میانگین بالاتری نسبت به صفر درصد اسید کاپروئیک داشت (P<0/05) ولی از مقدار 0/03125 درصد پایینتر بود (P<0/05). این مطالعه نشان داد مقدار 0/03125 درصد اسید کاپروئیک باعث بهبود در ذخیره سازی اسپرم قوچ بصورت سرد میشود.