مقاله اثر مقادیر مختلف اسید کاپروئیک بر اسپرم اپیدیدمی قوچ در حالت مایع با word


برای دریافت اینجا کلیک کنید

مقاله اثر مقادیر مختلف اسید کاپروئیک بر اسپرم اپیدیدمی قوچ در حالت مایع با word دارای 1 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر مقادیر مختلف اسید کاپروئیک بر اسپرم اپیدیدمی قوچ در حالت مایع با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر مقادیر مختلف اسید کاپروئیک بر اسپرم اپیدیدمی قوچ در حالت مایع با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر مقادیر مختلف اسید کاپروئیک بر اسپرم اپیدیدمی قوچ در حالت مایع با word :

سال انتشار: 1391
محل انتشار: اولین همایش ملی دانشجویی بیوتکنولوژی
تعداد صفحات: 1
چکیده:
هدف این مطالعه بررسی مقادیر مختلف اسید کاپروئیک بر اسپرم اپیدیدمی قوچ در دمای 5 سانتیگراد بود. بیضه‌ها از کشتارگاه تهیه و توسط بافر فیزیولوژیک با دمای35 درجه سانتیگراد به آزمایشگاه منتقل شد. جهت استخراج اسپرم، ناحیه دم اپیدیدیم از بافت بیضه جدا و در بافر تریس قرار داده شد و مایع رویی حاوی اسپرم های اپیدیدمی جدا‌شده، با بافر تریس در دمای محیط رقیق شد. سپس نمونه‌ها به سه قسمت تقسیم شد و به هر بخش به میزان صفر، 0/03125 یا 0/0625 درصد اسید کاپروئیک اضافه شد و به مدت 15 روز در دمای 5 درجه سانتی گراد قرار داده شد. تحرک، زنده مانی و سلامت غشاء پلاسمایی اسپرم روزانه سنجش شد. نتایج نشان داد که مقدار 0/03125 درصد اسید کاپروئیک دارای بالاترین درصد تحرک (20/82)، زنده‌مانی (46/86) و سلامت غشاء پلاسمایی اسپرم (46/93) بود (P<0/05). تیمار حاوی 0/0625 درصد اسید کاپروئیک از نظر زنده مانی و سلامت غشاء میانگین بالاتری نسبت به صفر درصد اسید کاپروئیک داشت (P<0/05) ولی از مقدار 0/03125 درصد پایین‌تر بود (P<0/05). این مطالعه نشان داد مقدار 0/03125 درصد اسید کاپروئیک باعث بهبود در ذخیره سازی اسپرم قوچ بصورت سرد می‌شود.


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.