استفاده از پسماند لپه باقلا بر عملکرد دام با word دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد استفاده از پسماند لپه باقلا بر عملکرد دام با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی استفاده از پسماند لپه باقلا بر عملکرد دام با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
این تحقیق به منظور بررسی اثرات استفاده از سطوح مختلف پسماند لپه باقلا بر عملکرد بره های نر پرواری با استفاده از 36 رأس بره نر لری حدود 6 ماهه با میانگین وزن 1/5±30 کیلوگرم انجام گردید آزمایش در قالب طرح کاملاً تصادفی با چهار تیمار ( جیره غذایی ) و سه تکرار و 3 مشاهده در هر تکرار، به مدت 90 روز انجام شد. جیره پایه شامل علوفه ( یونجه، کاه گندم ) و مواد کنسانتره ای ( جو ، سبوس گندم ، کنجاله سویا ، نمک و مکمل معدنی ) بود. در تیمارهای A C, B, و D، پسماند لپه باقلا به ترتیب به میزان صفر ، 20، 40 و 60 درصد جایگزین مواد متراکم جیره گردید. تمام جیره ها به صورت کاملاً مخلوط تهیه شدند. نتایج به دست آمده نشان داد، میانگین ماده خشک مصرفی روزانه تحت تأثیر جایگزینی پسماند لپه باقلا قرار گرفت. میانگین کل خوراک مصرفی روزانه در طول دوره آزمایش به ترتیب 1/614، 1/620، 1/609 و 1/557 کیلوگرم در روز برای تیمارهای C، B، A و D بود، که تفاوت معنی داری بین تیمار D با بقیه تیمارها مشاهده شد ( P<0/05 ). میانگین ضریب تبدیل خوراک با افزایش نسبت پسماند لپه باقلا بین تیمارها معنی دار بود ( P<0/05). بین میانگین های اضافه وزن نهایی و افزایش وزن روزانه گروه های آزمایشی اختلاف آماری معنی دار مشاهده گردید ( P<0/05 ). براساس اطلاعات حاصل از این پژوهش، در صورت در دسترس بودن پسماند لپه باقلا و مناسب بودن قیمت آن می توان به میزان 35 درصد به عنوان مواد کنسانتره ای جیره جهت تامین منبع پروتئینی در جیره بره های پرواری استفاده نمود.