مقاله ارزیابی اثر مدیریت بقایاء و روش های خاکورزی بر ویژگی های کیفی عملکرد سویا با word


برای دریافت اینجا کلیک کنید

مقاله ارزیابی اثر مدیریت بقایاء و روش های خاکورزی بر ویژگی های کیفی عملکرد سویا با word دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی اثر مدیریت بقایاء و روش های خاکورزی بر ویژگی های کیفی عملکرد سویا با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی اثر مدیریت بقایاء و روش های خاکورزی بر ویژگی های کیفی عملکرد سویا با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی اثر مدیریت بقایاء و روش های خاکورزی بر ویژگی های کیفی عملکرد سویا با word :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: سیزدهمین همایش علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران و سومین همایش علوم و تکنولوژی بذر ایران
تعداد صفحات: 4
چکیده:
دانه های روغنی از محصولات با ارزش بخش کشاورزی به شمار میروند که به عنوان ماده اولیه منابع روغن کشی و تامین کننده نیازهای چربی، پروتئین، ویتامین در حیات موجودات زنده نقش اساسی را ایفا میکنند. به منظور بررسی اثر مدیریت بقایای گیاهی و سیستم های خاکورزی بر فعالیت میکروارگانیزم های خاک و عملکرد کمی و کیفی دانه سویا در منطقه گرگان آزمایش بصورت استریپ پلات در قالب پایه بلوک های کامل تصادفی با سه تیمار مدیریت بقایای گیاهی و سه روش خاکورزی در سه تکرار در محل ایستگاه تحقیقات کشاورزی گرگان در سال 1389 اجرا گردید. نتایج حاصل از تجزیه واریانس داده ها مشخص کرد مدیریت بقایای گیاهی تاثیر معنی داری در سطح 1% بر درصد روغن و پروتئین داشت اما تاثیر روش های خاکورزی مختلف بر صفات درصد روغن و پروتئین همچنین میزان کل روغن و پروتئین معنی دار نبود. بین درصد روغن و پروتئین همبستگی منفی و معنی داری در سطح 1% وجود داشت ولی بین درصد روغن با عملکرد دانه همبستگی مثبت و معنی داری وجود داشت.


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.