تأثیر سطوح مختلف بوتیلات هیدروکسی تولوئن و آنتی اکسیدان سیستئامین برکیفیت اسپرم رقیق شده قوچ سنجابی در ذخیره سازی در دمای 5 درجه


برای دریافت اینجا کلیک کنید

تأثیر سطوح مختلف بوتیلات هیدروکسی تولوئن و آنتی اکسیدان سیستئامین برکیفیت اسپرم رقیق شده قوچ سنجابی در ذخیره سازی در دمای 5 درجه سانتی گراد با word دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تأثیر سطوح مختلف بوتیلات هیدروکسی تولوئن و آنتی اکسیدان سیستئامین برکیفیت اسپرم رقیق شده قوچ سنجابی در ذخیره سازی در دمای 5 درجه سانتی گراد با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تأثیر سطوح مختلف بوتیلات هیدروکسی تولوئن و آنتی اکسیدان سیستئامین برکیفیت اسپرم رقیق شده قوچ سنجابی در ذخیره سازی در دمای 5 درجه سانتی گراد با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تأثیر سطوح مختلف بوتیلات هیدروکسی تولوئن و آنتی اکسیدان سیستئامین برکیفیت اسپرم رقیق شده قوچ سنجابی در ذخیره سازی در دمای 5 درجه سانتی گراد با word :


سال انتشار : 1393

نام کنفرانس یا همایش : کنفرانس بین المللی توسعه پایدار، راهکارها و چالش ها با محوریت کشاورزی ، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری

تعداد صفحات : 12

چکیده مقاله:

در این تحقیق، بررسی تأثیر سطوح مختلف آنتی اکسیدان های BHT و Cys به رقیق کننده اکستندر بایوکسل جهت بهبود سردسازی منی قوچ نژاد سنجابی در دمای 5 درجه سانتی گراد بر روی پارامتر های تحرک اسپرم، ماندگاری اسپرم، اسپرم غیر طبیعی و HOST ، و با استفاده از نرم افزار SAS بود. آنالیز نتایج بدست آمده نشان داد، افزودن BHT در تمامی تیمار ها بجز HOST در سطوح مختلف اثر معنی داری داشته، اما افزودن Cys در تمامی تیمارها بجز HOST تفاوت معنی داری مشاهده نشد. در مورد اثرات متقابل Cys و BHT بجز تیمار 5/ تحرک اسپرم در تمامی تیمارها تفاوت معنی داری مشاهده گردید 55 P> . به عنوان نتیجه گیری، می توان بیان کرد که اضافه کردن سطوح 0/5و1میلی مول BHT به رقیق کننده های منی قوچ در طی سردسازی در دمای 5 درجه ی سانتی گراد تا 69 ساعت، اثر بیشتری را بر روی ماندگاری اسپرم دارد، و همچنین اضافه کردن سطح 0/5میلی مول BHT بیشترین اثر را بر روی اسپرم های غیر طبیعی داشته و در مجموع افزودن BHT به منی قوچ در طی سرد سازی در دمای 5 درجه ی سانتی گراد تا 4 روز، در بهبود و نگهداری پارامترهای ماندگاری اسپرم، اسپرم های غیر طبیعی و HOST ، مؤثرتر از بقیهآنتی اکسیدان ها بوده و استفاده از آن توصیه می گردد.


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.