مقاله مطالعه اثر تراکمهای متفاوت بوته بر خصوصیات زراعی فیزیولوژیکی ژنوتیپهای مختلف یولاف زراعی در اهواز با word


برای دریافت اینجا کلیک کنید

مقاله مطالعه اثر تراکمهای متفاوت بوته بر خصوصیات زراعی فیزیولوژیکی ژنوتیپهای مختلف یولاف زراعی در اهواز با word دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه اثر تراکمهای متفاوت بوته بر خصوصیات زراعی فیزیولوژیکی ژنوتیپهای مختلف یولاف زراعی در اهواز با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه اثر تراکمهای متفاوت بوته بر خصوصیات زراعی فیزیولوژیکی ژنوتیپهای مختلف یولاف زراعی در اهواز با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه اثر تراکمهای متفاوت بوته بر خصوصیات زراعی فیزیولوژیکی ژنوتیپهای مختلف یولاف زراعی در اهواز با word :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: سیزدهمین همایش علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران و سومین همایش علوم و تکنولوژی بذر ایران
تعداد صفحات: 4
چکیده:
به منظور مطالعه اثر تراکمهای متفاوت بوته بر خصوصیات زراعی فیزیولوژیکی ژنوتیپهای یولاف زراعی، آزمایشی در سال زراعی 93-1392 به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی در مزرعه شماره یک گروه زراعت و اصلاح نباتات دانشگاه شهید چمران اهواز در 3 تکرار و با 2 فاکتور اجرا شد. فاکتور اول شامل 5 ژنوتیپ یولاف زراعی با نامهای v4 ،v3 ،v2 ،v1 و v5 و فاکتور دوم تراکمهای 300، 400 و 500 بوته در مترمربع میباشد. صفات وزن تر کل، وزن خشک کل، غلظت کلروفیل و شاخص سطح برگ در مرحله خمیری مورد بررسی قرار گرفتند. نتایج نشان دادند که ژنوتیپ v4 بیشترین عملکرد ماده تر، ماده خشک، بیشترین سطحبرگ و غلظت کلروفیل را در مرحله خمیری به خود اختصاص داد. احتمالاً با افزایش تراکم گیاهی، درصد پوشش سبز افزایش یافته، درنتیجه با افزایش جذب تشعشع خورشیدی میزان محصول تولیدی در واحد سطح افزایش مییابد، همچنین با افزایش میزان فتوسنتز، ماده خشک بیشتری تولید میشود. احتمالاً عدم فضای کافی برای گسترش پهنک، سایه اندازی بوته ها بریکدیگر و ایجاد برگهای باریک در تراکمهای بالا، دلیلی بر کاهش شاخص سطحبرگ در تراکمهای بالا است. میزان کلروفیل برگ پرچم برای حداکثر استفاده از نور، به دلیل سایه اندازی برگها بر یکدیگر در تراکمهای بالا افزایش یافت.


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.