ارزیابی تاثیر تعداد تیغه برش، زاویه ی برش و ارتفاع کلگی بر عملکرد چاپر برداشتذرت علوفه ای در شهرستان شوش با word دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد ارزیابی تاثیر تعداد تیغه برش، زاویه ی برش و ارتفاع کلگی بر عملکرد چاپر برداشتذرت علوفه ای در شهرستان شوش با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی تاثیر تعداد تیغه برش، زاویه ی برش و ارتفاع کلگی بر عملکرد چاپر برداشتذرت علوفه ای در شهرستان شوش با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
با وجود جمعیت رو به افزایش جهان و کمبود منابع تامین کننده غذای بشر، توجه بیشتر به گیاهان علوفه ای که می تواند به صورت غیرمسقیم تامین کننده غذای بشر باشد اهمیت بسیار زیادی دارد. علوفه می تواند از منابع مختلف گیاهی تامین گردد. ذرت علوفه ای از محصولات رایج و معمولی است که به عنوان علوفه جهت تغذیه دام مورد استفاده قرار می گیرد. ذرت سیلویی یکی از منابع عمده تامین کننده غذای دام بشمار می رود و به صورت غیر مستقیم در تامین منابع غذایی برای انسان نقش ایقا می نماید. با توجه به برداشت این محصول به صورت ماشینی و وجود تلفات در برداشت این محصول لازم است به بررسی میزان این تلفات و ارائه راه کارهایی جهت کاهش آن اقدام نمود. در این راستا تحقیقی در شهرستان شوش به منظور ارزیابی تاثیر تعداد تیغه برش، زاویه ی برش و ارتفاع کلگی بر عملکرد چاپر برداشت ذرت علوفه ای انجام گرفت. به همین منظور از دو نوع چاپر)دوردیفه وشش ردیفه( استفاده گردید. نتایج نشان داد که هر چه تعداد تیغه ها بیشتر و زاویه ی برش و ارتفاع کلگی کمتر باشد میزان تلفات به حداقل نزدیک ترمی شود و بالعکس هرچه تعداد تیغه ها کمتر و زاویه برش بیشتر و ارتفاع بالاتر باشد تلفات بیشتر است.