مقاله بررسی شیوع سزارین بر حسب شاخص توده بدنی در زایشگاه مهدیه شهر بم، در سال 1385در1384 با word دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی شیوع سزارین بر حسب شاخص توده بدنی در زایشگاه مهدیه شهر بم، در سال 1385در1384 با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی شیوع سزارین بر حسب شاخص توده بدنی در زایشگاه مهدیه شهر بم، در سال 1385در1384 با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
مقاله بررسی شیوع سزارین بر حسب شاخص توده بدنی در زایشگاه مهدیه شهر بم، در سال 1385در1384 با word که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در زمستان 1388 در مجله دانشگاه علوم پزشکی قم از صفحه 49 تا 54 منتشر شده است.
نام: بررسی شیوع سزارین بر حسب شاخص توده بدنی در زایشگاه مهدیه شهر بم، در سال 1385-1384
این مقاله دارای 6 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله چاقی
مقاله سزارین
مقاله نتایج حاملگی
مقاله شاخص توده بدنی
مقاله بم
مقاله ایران
چکیده و خلاصهای از مقاله:
زمینه و هدف: وزن غیرطبیعی مادر می تواند در بهداشت باروری موثر باشد. برخی از شاخص های توده بدنی مادر نیز نقش مهمی در بروز عوارض بارداری و تولد نوزاد با وزن بالا و افزایش میزان سزارین دارند. بنابراین عوارضی از قبیل عفونت شدید، خونریزی، حملات ترومبوآمبولی و پنومونی استنشاقی در زنان حامله ای که سزارین می شوند، بیشتر است. هدف از مراقبت های قبل از زایمان، تولد نوزاد سالم می باشد، هم چنین وزن طبیعی مادر از شرایط بهداشت دوران بارداری محسوب می گردد. لذا این بررسی به منظور تعیین شیوع سزارین بر حسب شاخص توده بدنی مادر در زنان باردار مراجعه کننده به زایشگاه مهدیه شهر بم، در سال 1384 انجام گرفت.
روش بررسی: این مطالعه، به صورت توصیفی- مقطعی بر روی 294 زن حامله در سه گروه؛ کم وزن (n=111)، وزن طبیعی (n=145) و سنگین وزن (n=38) انجام گردید. تمامی زنان خواستار زایمان طبیعی بودند و هیچ کدام بدون اندیکاسیون تحت عمل سزارین قرار نگرفتند. برای جمع آوری اطلاعات از پرسشنامه ای که در سه بخش تنظیم شده بود، استفاده گردید. برای تجزیه و تحلیل داده ها آمار توصیفی و تفاوت معنی دار تلقیآزمون مجذور کای و آنالیز واریانس به کار برده شد، و P<0.05 گردید.
یافته ها: در این بررسی میزان سزارین در زنان چاق %289، زنان با وزن طبیعی %152 و کم وزن %45 بوده است که تفاوت معنی داری را بین این سه گروه نشان می داد. گروه سنگین وزن بیشترین میانگین سن مادر را در مقایسه با گروه کم وزن و طبیعی داشتند. میانگین وزن نوزادان در گروه سنگین وزن به طور معنی داری بیش از گروه زنان با وزن طبیعی و کم وزن بود، ولی میانگین نمرات آپگار دقایق اول و پنجم در این گروه کمتر گزارش گردید.
نتیجه گیری: با توجه به یافته های این تحقیق، توصیه می گردد زنان چاق قبل از حاملگی، برای رسیدن به وزن مناسب مورد مشاوره قرار گیرند، و در دوران بارداری نیز در زمینه یک رژیم غذایی مناسب و سطح فعالیتی لازم مشاوره شوند؛ تا بتوان با یک برنامه ریزی صحیح و آموزش کافی دوران بارداری به زنان، نتایج حاملگی موفقی را حاصل نمود.