مقاله بررسی میزان شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی لیستریا مونوسیتوژنز در پنیرهای محلی شهرستان مرودشت در سال 1386 با word دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی میزان شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی لیستریا مونوسیتوژنز در پنیرهای محلی شهرستان مرودشت در سال 1386 با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی لیستریا مونوسیتوژنز در پنیرهای محلی شهرستان مرودشت در سال 1386 با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
مقاله بررسی میزان شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی لیستریا مونوسیتوژنز در پنیرهای محلی شهرستان مرودشت در سال 1386 با word که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در تابستان 1390 در علوم غذایی و تغذیه از صفحه 72 تا 77 منتشر شده است.
نام: بررسی میزان شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی لیستریا مونوسیتوژنز در پنیرهای محلی شهرستان مرودشت در سال 1386
این مقاله دارای 6 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پنیر محلی
مقاله لیستریا مونوسیتوژنز
مقاله مقاومت آنتی بیوتیکی
چکیده و خلاصهای از مقاله:
مقدمه: لیستریا مونوسیتوژنز در بین پاتوژن هایی که موجب عفونت از طریق غذا می شوند، به دلیل موارد بالای مرگ در افراد مبتلا به عفونت سیستمیک قابل توجه است. هدف از این پژوهش، تعیین الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی لیستریا مونوسیتوژنز جدا شده از پنیرهای محلی شهرستان مرودشت می باشد.
مواد و روش ها: در این مطالعه مقطعی – توصیفی، 428 نمونه پنیر محلی از 4 بخش شهرستان مرودشت در ماه های خرداد تا شهریور 1386 جمع آوری گردید. تمامی نمونه ها به محیط غنی کننده منتقل و سپس در انواع محیط های اختصاصی کشت داده شدند. از تست های بیوشیمیایی برای تعیین هویت باکتری های احتمالی استفاده شد. در نهایت با روش استاندارد مقاومت آنتی بیوتیکی لیستریاهای جدا شده مورد ارزیابی قرار گرفت.
یافته ها: از مجموع نمونه های پنیر جمع آوری شده، از 56 نمونه (%1308) لیستریا مونوسیتوژنز جداسازی گردید. بیشترین فراوانی باکتری های جدا شده به ترتیب مربوط به بخش کامفیروز (%467)، درودزن (%397)، مرکزی (%257) و سیدان (%187) بود. با آزمون دقیق فیشر مشخص شد که بین ماه نمونه گیری و جداسازی لیستریا مونوسیتوژنز ارتباط معناداری وجود دارد (0004=P). تمامی لیستریاهای جدا شده نسبت به آمپی سیلین حساسیت داشتند و بیشترین میزان مقاومت آنتی بیوتیکی نسبت به آنتی بیوتیک های تتراسیکلین و سفتریاکسون وجود داشت.
نتیجه گیری: نتایج این پژوهش نشان دهنده آلودگی قابل توجه پنیرهای محلی شهرستان مرودشت به لیستریا مونوسیتوژنز می باشد.