مقاله فاکتور های موثر بر کیفیت تخم مرغ با word دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله فاکتور های موثر بر کیفیت تخم مرغ با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله فاکتور های موثر بر کیفیت تخم مرغ با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
سال انتشار: 1393
محل انتشار: نخستین کنفرانس ملی توسعه کیفیت راهبردی فراگیر در سلامت غذا
تعداد صفحات: 4
چکیده:
تخم پرندگان یکی از منابع اصلی پروتئین حیوانی در کشور های توسعه یافته و در حال توسعه است. تولید تخم مرغی با کیفیت برای صنعت جهانی پرورش طیور، اهمیت اقتصادی و حیاتی دارد و کیفیت تخم مرغ تحت تاثیر طیف گسترده ای از عوامل فیزیولوژیکی، ژنتیکی، تغذیه ای و مدیریتی است که باید کنترل مسیر تولید تخم مرغی با ظاهرسالم و پوسته ای یک پارچه ، وزن معین، رنگ خاص پوسته و زرده تخم مرغ و هم چنین خواص تغذیه ای مناسب اولویت اصلی تولید کنندگان و سایر عوامل مسئول باشد تا از بروز هرگونه نقص در ظاهر خارجی و داخلی محصول ویا هرگونه مشکل در طعم و مزه ممانعت شود. برای پیشبرد این هدف باید درک درستی ازعوامل موثر بر کیفیت پوسته تخم مرغ و کیفیت داخلیتخم مرغ داشته باشیم.