مقاله تغلیظ و خالص سازی اسیدهای چرب امگا در3 با روش کمپلکس اوره با word


برای دریافت اینجا کلیک کنید

مقاله تغلیظ و خالص سازی اسیدهای چرب امگا در3 با روش کمپلکس اوره با word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تغلیظ و خالص سازی اسیدهای چرب امگا در3 با روش کمپلکس اوره با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تغلیظ و خالص سازی اسیدهای چرب امگا در3 با روش کمپلکس اوره با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تغلیظ و خالص سازی اسیدهای چرب امگا در3 با روش کمپلکس اوره با word :

مقاله تغلیظ و خالص سازی اسیدهای چرب امگا در3 با روش کمپلکس اوره با word که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان 1389 در شیلات از صفحه 1 تا 8 منتشر شده است.
نام: تغلیظ و خالص سازی اسیدهای چرب امگا -3 با روش کمپلکس اوره
این مقاله دارای 8 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اسیدهای چرب
مقاله امگا -3
مقاله خالص سازی
مقاله کمپلکس اوره
مقاله فیتوفاگ

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
روغن ماهی به وسیله روش Bligh and Dyer از بافت ماهیچه ای فیتوفاگ استخراج گردید، نمونه های روغن در 70 – درجه سانتی گراد نگهداری شدند و سپس اسیدهای چرب چند غیراشباعی به کمک روش کمپلکس اوره تغلیظ شدند. خالص سازی اسیدهای چرب امگا -3 از روغن فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) با روش کمپلکس اوره به ترتیب در دماهای 5 – درجه سانتی گراد، 1+ درجه سانتی گراد و 5+ درجه سانتی گراد انجام گرفت. نتایج به دست آمده نشان داد که در طول فرآیند میزان استخراج امگا – 3 افزایش می یابد، در حالی که اسیدهای چرب اشباع و تک غیراشباعی به دلیل تشکیل کمپلکس با اوره کاهش می یابند. بهترین درجه حرارت برای دریافت حداکثر درصد وزنی امگا – 3 در 1+ درجه سانتی گراد به دست آمد. میزان امگا – 3 استخراج شده در روغن فیتوفاگ قبل از خالص سازی 2058 درصد وزنی از کل روغن استخراج شده بود و پس از خالص سازی به کمک روش کمپلکس اوره، این میزان در 1+ درجه سانتی گراد به 678 درصد وزنی افزایش یافت که در مقایسه با درصد وزنی های امگا – 3 حاصل شده در دماهای دیگر بالاتر بود. همچنین در 5+ درجه سانتی گراد به 3682 درصد وزنی و در 5 – درجه سانتی گراد به 2253 درصد وزنی از کل روغن استخراج شده رسیده، بود.


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.