مقاله تاثیر نوع و مقدار نیتروژن بر رشد و ترکیب عناصر معدنی برگ سه پایه مرکبات با word


برای دریافت اینجا کلیک کنید

مقاله تاثیر نوع و مقدار نیتروژن بر رشد و ترکیب عناصر معدنی برگ سه پایه مرکبات با word دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر نوع و مقدار نیتروژن بر رشد و ترکیب عناصر معدنی برگ سه پایه مرکبات با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر نوع و مقدار نیتروژن بر رشد و ترکیب عناصر معدنی برگ سه پایه مرکبات با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر نوع و مقدار نیتروژن بر رشد و ترکیب عناصر معدنی برگ سه پایه مرکبات با word :

مقاله تاثیر نوع و مقدار نیتروژن بر رشد و ترکیب عناصر معدنی برگ سه پایه مرکبات با word که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان 1387 در پژوهش و سازندگی از صفحه 170 تا 174 منتشر شده است.
نام: تاثیر نوع و مقدار نیتروژن بر رشد و ترکیب عناصر معدنی برگ سه پایه مرکبات
این مقاله دارای 5 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله مرکبات
مقاله پایه
مقاله منبع کود نیتروژن
مقاله رشد رویشی
مقاله عناصر معدنی و پیوندک

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
تسریع در رشد و کوتاه نمودن فاصله زمانی از کاشت بذر تا پیوند نهال اهمیت زیادی درخزانه کاری درختان میوه دارد. منابع کود نیتروژنی (آمونیومی و نیتراتی)، میزان کاربرد آنها و همچنین یون های همراه ممکن است سبب بروز واکنش های متفاوتی در دانهال ها گردند. در این پژوهش دانهال سه پایه مرکبات به نام های نارنج معمولی (Citrus sinensis)، نارنج سه برگ (Poncirus trifoliata) و سیترنج (Citrus sinensis x Poncirus trifoliata) در داخل کیسه های نایلونی گلدانی به ابعاد 35×25 سانتی متر حاوی مخلوط خاکی شامل ماسه، کود گاوی پوسیده و خاک لومی رسی به نسبت مساوی کشت گردیدند. دانهال ها به طور هفتگی با محلول های کودهای نیتروژنی (سولفات آمونیوم، نیترات آمونیوم و اوره) در مقادیر (0، 75، 150 و 300 میلی گرم نیتروژن در هفته به ازای هر گلدان) آبیاری شدند و پس از رشد کافی میزان رشد رویشی و ترکیب عناصر معدنی برگ سه پایه مورد بررسی قرار گرفت. نوع کودی نیتروژنی بکار رفته روی ارتفاع دانهال، میانگین سطح برگ و غلظت منگنز برگ تاثیر معنی داری داشت ولی روی سایر صفات بی تاثیر بود. در تمامی تیمارها مقدار نیتروژن باعث افزایش شاخص های رویشی شامل ارتفاع نهال، قطر ساقه و میانگین سطح برگ گردید و همچنین غلظت نیتروژن، پتاسیم و منگنز برگ افزایش یافته ولی غلظت آهن برگ ها کاهش یافته است.


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.