مقاله مطالعه عملکرد و اجزاء آن در کشت مخلوط ذرت شیرین و لوبیا سبز با word


برای دریافت اینجا کلیک کنید

مقاله مطالعه عملکرد و اجزاء آن در کشت مخلوط ذرت شیرین و لوبیا سبز با word دارای 3 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه عملکرد و اجزاء آن در کشت مخلوط ذرت شیرین و لوبیا سبز با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه عملکرد و اجزاء آن در کشت مخلوط ذرت شیرین و لوبیا سبز با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه عملکرد و اجزاء آن در کشت مخلوط ذرت شیرین و لوبیا سبز با word :

سال انتشار: 1384

محل انتشار: اولین همایش ملی حبوبات

تعداد صفحات: 3

چکیده:

با ادا مه روند رو به رشد جمعیت جهان، تخریب و بهم خوردن تعادل اکولوژی ادامه می یابد، لذا باید برای افزایش تولیدات کشاورزی و حفظ محیط ریست اقدام کرد. تا به حال برای افزایش محصولات زراعی و باغی تدابیر مختلفی مثل: استفاده از تکنولوژی، ژنتیک، کود های شیمیایی، سموم گیاهی و … اتخاذ گردیده است، ولی بکارگیری تدابیر بالا فقط توانسته است بخشی از نیاز ما را به مواد غذایی به صورت منطقه ای برآورده سازد. باین جهت باید تأمین مواد غذایی با حفظ محیط زیست طبیعی در رأس برنامه های ما قرار گیرد. یکی از راههایی که ما را به این هدف نزدیک می سازد، کشت گیاهان به صورت مخلوط هست، زیرا به تجریه دیده شده است که عملکرد کشت مخلوط بیشتر از کشت انفرادی (خالص) محصول است در کشت مخلوط ازسطح کشت استفاده بهتری دارد در نتیجه مکان بیشتری از خاک توسط اندامهایی هوایی و ریشه ای گیاهان پوشیده می شود و بدین ترتیب فرسایش وآبشوئی خاک به حداقل می رسد. چنانچه که در کشت مخلوط از گیاهان لگومینیوز استفادهگردد این گیاهان نیتروژن هوا را تثبیت می نمایند که مقداری از آن در همان فصل رشد در دسترس گیاه مجاور و مقداری نیز در کشت بعدی در دسترس گیاه کشت بعدی قرار خواهد گرفت برخی از گیاهان با تبدیل ترکیبات غیر محلول در خاک به حالت محلول باعث حاصلخیزی خاک می کردند برای بررسی پاسخ در این آزمایش از ذرت شیرین (به عنوان محصول اصلی) و لوبیا سبز ( به عنوان محصول فرعی) در کشت مخلوط،‌ آزمایشاتی در سه سال (1378 تا 1380) در 6 الگوی کشت به صورت خالص و مخلوط کشت آنها انجامشد. در این آزمایشات که در مزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه زنجان به اجرا در آمد بصورتطرح بلوکهای کامل تصادفی در چهار تکرار در سه سال مختلف کشت گردید که تیمار های آن شامل 6 الگوی کشت مختلف از هر دو محصولبودنددر بین 6 الگوی کشت،‌سودمندی الکوی کشت متناوب کشت ذرت شیرین رقم هبرید sw404و لوبیا سبز رقم سا نریدر خطوط مجزا (یک در میان) نسبت به کشت های خالص و مخلوط بهتر بوده و با نتایج بدست آمده توسط فرانسیس و همکاران در سالهای 1984و 1985 مطابقت داشته و به عنوان مناسب ترین الگوی کاشت مخلوط توصیه می گردد و لازم به ذکر است در این آزمایش عملکرد کلیه کشت های مخلوط نسبت به کشت های خالص بالاتر بوده و با نتایج آزمایشات محققین دیگرهمخوانی داشت است


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.