مقاله بررسی فرایند استریفیکاسیون روغن با word دارای 21 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی فرایند استریفیکاسیون روغن با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی فرایند استریفیکاسیون روغن با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
سال انتشار: 1391
محل انتشار: دومین سمینار ملی امنیت غذایی
تعداد صفحات: 21
چکیده:
روغنهای موجود دربازارهای جهانی اغلب دارای کیفیت مناسب برای نگهداری و مصارف مختلف خوراکی نمی باشند لذا جهت تامین کیفیت مطلوب و بالا بردن قابلیت نگهداری لازم است تغییراتی درآنها داده شود برای نیل به این هدف و با توجه به موارد مصرف آنها از فرایند هیردوژناسیون استریفیکاسیون و یا ترکیب این فرایندها استفاده میگردد درفرایند هیدروژناسیون علاوه برافزایش ثبات روغن ها بخشی از اسیدهای چرب ضروری نیز ازبین می رود مهمترین از اسیدهای چرب ضروری تشکیل پروستاگلاندین ها است هیدروژناسیون نسبی باعث تشکیل ایزومرهای مکانی باندهای دوگانه و ایزومرهای هندسی ترانس میگردد. با این که اثرات بداسیدهای چرب ترانس برای سلامتی به طور کامل و قطعی مشخص نشده ولی نگرانیهایی دراین مورد وجود دارد زیرا اسیدهای مذکور درمتابولیسم با اسیدهای چرب ضروری رقابت می کنند.