مقاله بررسی تنوع ژنتیکی و تجزیه به عامل ها برای صفات مورفولوژیک ارقام انگور با word دارای 3 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تنوع ژنتیکی و تجزیه به عامل ها برای صفات مورفولوژیک ارقام انگور با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تنوع ژنتیکی و تجزیه به عامل ها برای صفات مورفولوژیک ارقام انگور با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
سال انتشار: 1390
محل انتشار: هفتمین کنگره علوم باغبانی ایران
تعداد صفحات: 3
چکیده:
به منظور مطالعه تنوع ژنتیکی و بررسی روابط میان صفات مورفولوژیک ارقام انگور تعداد 20 رقم انگور زودرس داخلی و خارجی موجود در ایستگاه تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی زهک مورد ارزیابی قرار گرفت. قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی در 3 تکرار بود. تجزیه و تحلیل عاملی نشان داد که سه عامل اول روی هم رفته 79/34 درصد از تغییرات موجود بین صفات را توجیه می نمایند. عامل اول 31/86 درصد از واریانس بین صفات را به خود اختصاص داده و نقش مهمی در توجیه تغییرات متغیرهای طول دم میوه، وزن 100 حبه، طول حبه، ایفا نمود. لذا می توان این عامل را تحت عنوان عامل حبه نامید. عامل دوم 24/97 درصد از واریانس صفات را به خود اختصاص داده، صفاتی مثل عرض خوشه و وزن خوشه دارای ضرایب عاملی مثبت است. این عامل را می توان عامل اندازه خوشه نامید. عامل سوم 22/49 درصد از واریانس صفات را به خود اختصاص داده، صفت عملکرد دارای ضرایب عاملی مثبت است در حالی که درصد مواد جامد محلول ضریب عاملی منفی را درهمین عامل داشته و به عبارتی صفت اخیر نقش صفت دارای ضریب عاملی مثبت را در این عامل خنثی کرده این عامل را می توان عامل عدم مطلوبیت عملکرد نامید.