مقاله بررسی تاثیر استفادها ز بسته بندی اتمسفر اصلاح شده برماندگاری برشهای خربزه با word دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تاثیر استفادها ز بسته بندی اتمسفر اصلاح شده برماندگاری برشهای خربزه با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر استفادها ز بسته بندی اتمسفر اصلاح شده برماندگاری برشهای خربزه با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
سال انتشار: 1390
محل انتشار: نخستین همایش ملی تولید و فرآوری خربزه
تعداد صفحات: 4
چکیده:
صنعت میوه و سبزی برش داده شده از بخشهای نسبتا جدید و در حال رشد در صنایع غذایی است این فراورده ها بطور کامل قابل استفاده بوده و درصورتی که د رشرایط کاملا مناسب نگهداری شوند و یا میزان مقاومت و ماندگاری آنها از راه های مختلفی افزایش یابد درحین مصرف فاقد ضایعات می باشد بسته بندی اتمسفر اصلاح شده map یکی از روشهای نوین مورد استفاده برای افزایش زمان ماندگاری برشهای تازه میوه ها سبزیجات می باشد دراین تحقیقات تاثیر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده را برروی ویژگیهای کیفی و میکروبی برشهایتازه خربزه از جمله تغییرات آروما رنگ ، بافت و تولید سم بوتولینال را بررسی کرده ایم.