مقاله تبیین جامعه شناختی میزان دین داری و تاثیر آن بر سرمایه اجتماعی در بین ساکنان شهر جدید بهارستان اصفهان با word دارای 39 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تبیین جامعه شناختی میزان دین داری و تاثیر آن بر سرمایه اجتماعی در بین ساکنان شهر جدید بهارستان اصفهان با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تبیین جامعه شناختی میزان دین داری و تاثیر آن بر سرمایه اجتماعی در بین ساکنان شهر جدید بهارستان اصفهان با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
مقاله تبیین جامعه شناختی میزان دین داری و تاثیر آن بر سرمایه اجتماعی در بین ساکنان شهر جدید بهارستان اصفهان با word که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در پاییز و زمستان 1387 در علوم اجتماعی (دانشکده ادبیات و علوم انسانی مشهد) از صفحه 91 تا 129 منتشر شده است.
نام: تبیین جامعه شناختی میزان دین داری و تاثیر آن بر سرمایه اجتماعی در بین ساکنان شهر جدید بهارستان اصفهان
این مقاله دارای 39 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله دین داری
مقاله پایگاه اجتماعی ـ اقتصادی
مقاله سرمایه اجتماعی
مقاله رسانه های جمعی
مقاله گروه مرجع
مقاله عرفی شدن
چکیده و خلاصهای از مقاله:
دین داری عبارت است از پایبندی و آگاهی از اصول و شعایر یک مذهب، به گونه ای که این پیروی بر زندگی فردی و اجتماعی تاثیر گذار باشد. از آنجایی که دین به برآورده ساختن نیاز های پذیرفته شده اجتماعی و سود جمعی که آرزو های گروه در آن نهفته باشد، می پردازد، در جوامع امروز از دین انتظار می رود که بتواند به جذب و ایجاد تعهد در بین پیروانش نایل شود. در این میان شهر های جدید، به تبع دگرگونی ها و تحرکات جمعیتی گسترده خود با چالش های زیادی، به ویژه در زمینه پایبندی به ارزش های دینی و حفظ آن مواجه هستند. هدف از مقاله حاضر، تبیین جامعه شناختی میزان دین داری ساکنان شهر جدید بهارستان و تاثیر آن بر سرمایه اجتماعی است.
روش اصلی تحقیق پیمایش (با استفاده از پرسش نامه بسته از نوع طیف لیکرت) بوده است. شیوه نمونه گیری با توجه به سن، جنس و محل سکونت افراد طبقه ای بوده که به صورت تصادفی در بین 384 نفر از ساکنان این شهر به انجام رسیده است. یافته ها حاکی از رابطه مثبت و معنادار بین میزان پایبندی مذهبی (دین داری) افراد با تاثیرپذیری آن ها از گروه های مرجع و میزان مصرف رسانه های داخلی و رابطه معکوس و معنادار میزان پایبندی مذهبی با متغیر های میزان مصرف رسانه های خارجی و عرفی شدن و پایگاه اجتماعی- اقتصادی افراد است. همچنین نتایج حاصل در زمینه تاثیر دین داری بر سرمایه اجتماعی، با توجه به دیدگاه های نظری مطرح در مقاله موید این رابطه است.