مقاله بررسی میزان انطباق سازمان های تولیدی با اصول تفکر ناب (مطالعه موردی: شرکت تراکتور سازی ایران – تبریز) با word


برای دریافت اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی میزان انطباق سازمان های تولیدی با اصول تفکر ناب (مطالعه موردی: شرکت تراکتور سازی ایران – تبریز) با word دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان انطباق سازمان های تولیدی با اصول تفکر ناب (مطالعه موردی: شرکت تراکتور سازی ایران – تبریز) با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان انطباق سازمان های تولیدی با اصول تفکر ناب (مطالعه موردی: شرکت تراکتور سازی ایران – تبریز) با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان انطباق سازمان های تولیدی با اصول تفکر ناب (مطالعه موردی: شرکت تراکتور سازی ایران – تبریز) با word :

مقاله بررسی میزان انطباق سازمان های تولیدی با اصول تفکر ناب (مطالعه موردی: شرکت تراکتور سازی ایران – تبریز) با word که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان 1389 در مدیریت صنعتی از صفحه 41 تا 52 منتشر شده است.
نام: بررسی میزان انطباق سازمان های تولیدی با اصول تفکر ناب (مطالعه موردی: شرکت تراکتور سازی ایران – تبریز)
این مقاله دارای 12 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تفکر ناب
مقاله اتلاف
مقاله ارزش آفرینی
مقاله جریان ارزش
مقاله تعقیب کمال

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
هدف از این مقاله تعیین میزان انطباق شرکت تراکتورسازی ایران با اصول تفکر ناب است. تفکر ناب راهکاری برای حداقل کردن هزینه ها و منابع اتلاف، و راهی به سوی بهره وری و ارزش آفرینی مستمر می باشد. مدیران سازمان ها می توانند با درک عمیق این پدیده، شیوه و فنون آن را به طور کامل مورد استفاده قرار دهند و سازمان های خود را برای رقابت آماده سازند. به همین منظور، در این مقاله، ابتدا ضمن مروری بر ادبیات موجود در زمینه تفکر ناب، اصول آن تشریح شده است. سپس برای بررسی میزان انطباق شرکت تراکتورسازی ایران با اصول تفکر ناب، از روش تحقیق توصیفی بهره گیری شده است. جامعه آماری تحقیق مشتمل بر 140 نفر از کارشناسان، مدیران و سرپرستان شرکت تراکتورسازی ایران هستند که 50 نفر از آنها به صورت تصادفی ساده به عنوان نمونه انتخاب شده اند. برای سنجش نمره هر یک از شاخص های تفکر ناب از ابزار پرسشنامه استفاده شده است. نتایج تحقیق نشان می دهد که شاخص تعیین ارزش در شرکت مورد مطالعه بهترین و شاخص تعقیب کمال بدترین وضعیت را دارا می باشد. در نهایت راهکارهای لازم برای حرکت این شرکت به سمت ناب شدن ارایه شده است.


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.