مقاله تاثیر زمان برداشت بر میزان اسیدیته، درصد روغن و میزان اولئیک اسید زیتون رقم زرد (Olea europea L. cv. Zard) با word دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر زمان برداشت بر میزان اسیدیته، درصد روغن و میزان اولئیک اسید زیتون رقم زرد (Olea europea L. cv. Zard) با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر زمان برداشت بر میزان اسیدیته، درصد روغن و میزان اولئیک اسید زیتون رقم زرد (Olea europea L. cv. Zard) با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
سال انتشار: 1392
محل انتشار: دومین همایش ملی مباحث نوین در کشاورزی
تعداد صفحات: 4
چکیده:
زیتون (Olea europea L.) از گیاهان دو لپه با گل های کامل از تیره زیتون سانان Oleaceae و حنس Olea است. زیتون یکی از مهمترین درختان میوه در دنیا است. به منظور بررسی تأثیر زمان برداشت بر کیفیت روغن و میوه زیتون europea L. cv. Zard)Olea) آزمایشی در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با تیمار زمان برداشت در شش زمان (91/8/3، 91/8/10، 91/8/17، 91/9/1، 91/9/1، 91/9/8) در سه تکرار و مجموعاً 18 پلات آزمایشی شد. تجزیه واریانس داده ها نشان داد که اثر زمان برداشت بر صفات اندازه گیری شده در سطح 5 یا 1 درصد آماری معنی دار بود. مقایسه میانگین داده ها نشان داد که تیمار b1 (91/8/3) با 0/153 درصد و تیمار b2 (91/8/10) با 0/263 درصد نسبت به سایر تیمارها برتری داشتند. و میزان اسیدیته کل را به نحو محسوسی کاهش دادند. همچنین تیمارهای b5(91/8/24)، b2(91/8/10) با ترتیب 77/89درصد و 74/58 درصد اسید اولئیک بهترین تیمارها بودند و نسبت به سایر تیمارها میزان اولئیک اسید را افزایش دادند و تیمار b6(91/9/8) با 0/58 درصد نسبت به سایر تیمارها بالاترین میزان روغن را به خود اختصاص داد.