مقاله مطالعه صفات کمی و کیفی بوت هها وغده های مینی تیوبر سیب زمینی پس از دوره انبارداری تحت تاثیر متیل جاسمونات و اسید سالیسیلی


برای دریافت اینجا کلیک کنید

مقاله مطالعه صفات کمی و کیفی بوت هها وغده های مینی تیوبر سیب زمینی پس از دوره انبارداری تحت تاثیر متیل جاسمونات و اسید سالیسیلیک با word دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه صفات کمی و کیفی بوت هها وغده های مینی تیوبر سیب زمینی پس از دوره انبارداری تحت تاثیر متیل جاسمونات و اسید سالیسیلیک با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه صفات کمی و کیفی بوت هها وغده های مینی تیوبر سیب زمینی پس از دوره انبارداری تحت تاثیر متیل جاسمونات و اسید سالیسیلیک با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه صفات کمی و کیفی بوت هها وغده های مینی تیوبر سیب زمینی پس از دوره انبارداری تحت تاثیر متیل جاسمونات و اسید سالیسیلیک با word :

سال انتشار: 1390

محل انتشار: هفتمین کنگره علوم باغبانی ایران

تعداد صفحات: 5

چکیده:

جهت بررسی تاثیر هورمون های متیل جاسمونات (MJ) و اسید سالیسیلیک (SA) بر عملکرد، صفات مورفولوژیکی، درصد پروتئین و نشاسته غده مینی تیوبر رقم آگریا، آزمایشی در قالب فاکتوریل دو عاملی بر پایه طرح کاملا تصادفی در سه تکرار اجرا شد. فاکتور های آزمایشی: 4 سطح هورمون MJ (صفر و 2 و 6 و 10 ppm) و 4 سطح SA (صفر و 0/2 و 0/6 و 1mM) بودند. در تجزیه واریانس اثر MJ بر صفت تعداد غده در بوته در سطح احتمال 1 درصد و عملکرد بوته در سطح 5 درصد معنی دار بود. بین غلظت های بکار رفته MJ ، غلظت 6ppm با میانیگین (1/58) برصفت تعداد غده و کاربرد 0/2 و 0/6 میلی مول SA روی صفت تعداد غده و کاربرد غلظت 0/2 میلی مولار SA بر روی صفات تعداد برگ و وزن خشک ساقه اثر بهتری داشت. آزمایش روی سه دسته بوته انجام شد. دسته 1 بطور هفتگی محلولپاشی و غده هایشان بدون تیمار به انبار منتقل شدند. دسته 2 علاوه بر تیمار هفتگی بوته ها، غده ها نیز قبل از انبار تیمار شدند. در دسته 3 تنها غده ها تیمار شدند.در تجزیه واریانس MJ و SA واثر متقابلشان، بر درصد نشاسته و پروتئین غده هر سه دسته غده های انبار شده در سطح 1 درصد اثری معنی دار داشتند. در بین غلظتهای بکار رفته MJ غلظت 6ppm در دسته اول با میانگین (10/27) ، دسته دوم با میانگین (10/03) ، دسته سوم با میانگین (8/97) بروی درصد نشاسته و در مورد درصد پروتیین غده، غلظت 2ppm از MJ در دسته اول با میانگین (3/79) و دسته سوم با میانگین (2/17) و غلظت صفر ازMJ در دسته دوم با میانگین (2/54) بهترین نتایج را داشتند. در تجزیه واریانس غلظت 0/6mM از SA در دسته اول با میانگین (10/43) ، دسته دوم با میانگین (10/08) و دسته سوم با میانیگین (10/02) بروی درصد نشاسته و در مورد درصد پروتیین غده، غلظت 0/2mM از SA در دسته اول با میانگین (3/53) و غلظت 1mM از SA در دسته دوم با میانگین (2/74) و دسته سوم با میانگین (2/43) بهترین نتایج را نشان داد.


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.