مقاله بررسی تغییرات میزان کلروفیل تحت شرایط تنش شوری در ژنوتیپ گندم طبسی و لاینهای موتانت با word


برای دریافت اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی تغییرات میزان کلروفیل تحت شرایط تنش شوری در ژنوتیپ گندم طبسی و لاینهای موتانت با word دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تغییرات میزان کلروفیل تحت شرایط تنش شوری در ژنوتیپ گندم طبسی و لاینهای موتانت با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تغییرات میزان کلروفیل تحت شرایط تنش شوری در ژنوتیپ گندم طبسی و لاینهای موتانت با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تغییرات میزان کلروفیل تحت شرایط تنش شوری در ژنوتیپ گندم طبسی و لاینهای موتانت با word :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: سیزدهمین همایش علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران و سومین همایش علوم و تکنولوژی بذر ایران
تعداد صفحات: 4
چکیده:
شوری خاک و آب آبیاری از مهمترین عوامل محدود کننده تولید گیاهان زراعی در مناطق خشک و نیمه خشک دنیا است. شناسایی ارقام متحمل به شوری و بهبود تحمل گیاهان، مؤثرترین روش برای افزایش عملکرد است. این آزمایش با هدف بررسی پاسخ مکانیسمهای بیوشیمیایی تحمل به تنش شوری در گندم نان انجام شد. برای این منظور، تغییرات کلروفیل a و b برگ گندم، رقم طبسی (والد) و لاینهای موتانت T-65-7-1 و T-67-60 آزمایشی در محیط مایع یوشیدا، به روش هیدروپونیک اجرا شد. آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی با سه تکرار تحت تنش شوری( 6 دسی زیمنس بر متر) به همراه تیمار شاهد (محلول یوشیدا) انجام شد. نتایج نشان داد، میزان تجمع کلروفیل a و b در لاینهای موتانت T-65-7-1 و T-67-60 نسبت به رقم طبسی تفاوت معنی داری دارند. بعبارتی لاینهای موتانت طی تنش شوری تحمل نسبی بیشتری نسبت به رقم طبسی داشته اند.


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.