مقاله بررسی اثرات استفاده از سطوح مختلف کنجاله کلزا بر عملکرد و ویژگیهای لاشه جوجه های گوشتی با word


برای دریافت اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی اثرات استفاده از سطوح مختلف کنجاله کلزا بر عملکرد و ویژگیهای لاشه جوجه های گوشتی با word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات استفاده از سطوح مختلف کنجاله کلزا بر عملکرد و ویژگیهای لاشه جوجه های گوشتی با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات استفاده از سطوح مختلف کنجاله کلزا بر عملکرد و ویژگیهای لاشه جوجه های گوشتی با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات استفاده از سطوح مختلف کنجاله کلزا بر عملکرد و ویژگیهای لاشه جوجه های گوشتی با word :

سال انتشار: 1387

محل انتشار: سومین کنگره ملی بازیافت و استفاده از منابع آلی تجدید شونده در کشاورزی

تعداد صفحات: 8

چکیده:

این آزمایش به منظور بررسی اثرات استفاده از کنجاله کلزا بر عملکرد و اجزای مختلف لاشه انجام شد . بدین منظور از 96 قطعه جوجه گوشتی ( نر و ماده ) سویه کاب 500 در قالب طرح کاملا تصادفی با 4 تیمار و 3 تکرار شامل جیره شاهد ( صفر درصد ) ، 8 ، 16 و 24 درصد کنجاله کلزا به مدت 5 هفته از سن 15 لغایت 49 روزگی در دو مرحله رشد و پایانی بر روی بستر استفاده شد . تمامی جیره های مورد استفاده در این آزمایش از لحاظ انرژی قابل متابولیسمی و پروتئین خام یکسان بودند . نتایج این آزمایش نشان دادند که خوراک مصرفی در تمامی مراحل آزمایش ، افزایش وزن ، ضریب تبدیل غذایی درمرحله رشد و وزن زنده در 35 روزگی اختلاف معنی داری با یکدیگر نداشتند ).P > 0/05) میانگین افزایش وزن و ضریب تبدیل غذایی در مرحله پایانی و کل دوره
آزمایش و وزن پایان دوره 49) روزگی ) اختلاف معنی داری با یکدیگر و با تیمار شاهد داشتند ).P < 0/05) مقایسه میانگین اثرات تیمارها بر خصوصیات لاشه نشان دادند که وزن لاشه پرکنده، وزن لاشه قابل طبخ، درصد کبد و کیسه صفرا تفاوت معنی داری بایکدیگر و با تیمار شاهد داشتند ).P < 0/05) ولی درصد لاشه قابل طبخ، ران،سینه ، وزن چربی حفره شکمی و درصد چربی حفره شکمی تفاوت معنی داری با یکدیگر و با شاهد نشان ندادند ).P > 0/05) نتایج این تحقیق نشان داد که از سطح 16 درصد کنجاله کلزا می توان بدون هر گونه اثرات منفی بر عملکرد و ویژگیهای لاشه در جیره جوجه های گوشتی استفاده نمود .


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.