مقاله بهینه سازی استخراج ترکیبات فنولیک از گیاه ریوند چینی (Rheum palmatum)) با استفاده از امواج فراصوت با word دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بهینه سازی استخراج ترکیبات فنولیک از گیاه ریوند چینی (Rheum palmatum)) با استفاده از امواج فراصوت با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینه سازی استخراج ترکیبات فنولیک از گیاه ریوند چینی (Rheum palmatum)) با استفاده از امواج فراصوت با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
سال انتشار: 1393
محل انتشار: سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات: 9
چکیده:
موضوع رادیکالهای آزاد و اثرات آنها بر سیستمهای بیولوژیک، یکی از مباحث مهم و مطرح در پزشکی وصنایع غذایی است . آنتی اکسیدان ها قادرند سیستم های بیولوژیک را در برابر رادیکال های آزاد محافظت نمایند. در سال های اخیر استفاده از آنتی اکسیدان های سنتزی، همانند سایر افزودنی های شیمیایی به دلیل سمیت احتمالی و سرطان زایی آنها محدود شده است. امروزه بیشتر تحقیقات صورت گرفته در این زمینه بر استفاده از آنتی اکسیدان های جدید و بدون خطر از منابع گیاهی ، حیوانی و میکروبی تمرکز یافته اند. در این پژوهش بهینه سازی فرایند استخراج عصاره اتانولی 08 درصد ریوند چینی با نام علمی Rheum palmatum به دو روش غرقابی و فراصوت با کمک 3 فاکتور زمان (38، 03، 53 دقیقه) ، دما (08، 58، 08) و نسبت حلال به ماده جامد (8/3، 0، 0/3) با استفاده از روش سطح پاسخ و نرم افزار Design Expert صورت گرفت. این طرح از طریق Box- Behnken در سه سطح با 07 آزمون انجام شد. هدف از این پژوهش تعیین بیشینه میزان ترکیبات فنولی کل بود. مقایسه بین دو روش استخراج نشان داد که راندمان استخراج ترکیبات فنولیک در روش فراصوت نسبت به روش غرقابی بیشتر است. بالاترین قدرت استخراج کنندگی ترکیبات فنولی در روش فراصوت و غرقابی به ترتیب 080/99 و 070/05 میلی گرم معادل سید گالیک به گرم نمونه خشک گزراش شد. بنابراین استفاده از روش فراصوت جهت افزایش ترکیبات فنولیک از ریوند چینی پیشنهاد می شود.