مقاله پهنه بندی خطر فرسایش و درجه رسوبدهی با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی در شرایط اقلیمی خشک و نیمه خشک با word


برای دریافت اینجا کلیک کنید

مقاله پهنه بندی خطر فرسایش و درجه رسوبدهی با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی در شرایط اقلیمی خشک و نیمه خشک با word دارای 15 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پهنه بندی خطر فرسایش و درجه رسوبدهی با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی در شرایط اقلیمی خشک و نیمه خشک با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پهنه بندی خطر فرسایش و درجه رسوبدهی با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی در شرایط اقلیمی خشک و نیمه خشک با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پهنه بندی خطر فرسایش و درجه رسوبدهی با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی در شرایط اقلیمی خشک و نیمه خشک با word :

سال انتشار: 1389

محل انتشار: دومین همایش ملی جغرافیا و برنامه ریزی شهری؛ فضای جغرافیایی، رویکرد آمایشی و مدیریت محیط

تعداد صفحات: 15

چکیده:

فرسایش خاک از مخاطرات محیطی مهمی است که آسیب های جدی بر توسعه اجتماعی و اقتصادی جوامع انسانی وارد می سازد. ما در این مقاله، میزان رسوبدهی در حوضه آبریز طرق را با مدل PSIAC در برنامه GIS مورد ارزیابی قرار دادیم تحلیل GIS به عنوان یک تکنیک برتر در مدیریت حوضه آبریز برای توصیف و طبقه بندی رسوبدهی به کار گرفته شد. هدف این بود که اولاً با ارائه نقشه پهنه بندی درجه رسوبدهی R وضعیت تولیدرسوب محدوده مطالعاتی را مشخص کنیم و ثانیاً میزان رسوبدهیQs و پس از آن میزان تولید رسوب کلS حوضه به منظور کلاسه بندی رسوبدهی را محاسبه کنیم. بر طبق نتایج به دست آمده محدوده مورد مطالعه در پنج کلاس فرسایشی خیلی زیاد، زیاد، متوسط، کم و ناچیز طبقه بندی شد. همچنین نتایج حاصل از نقشه پهنه بندی در GIS نشان داد که پهنه های با رسوبدهی زیاد در یک پراکنش معنادار در جنوب و شمال حوضه در بخش هایی که نوع لیتولوژی را واحدهای آبرفتی و پوشش زمین را کاربری زراعی تشکیل داده مشاهده می شود. محاسبات آماری نیز نشان داد که کلاس های درجه رسوبدهی متوسط و بالا در مجموع 60 % مساحت کل حوضه و همین طور 84 % از تولید رسوب کل حوضه آبریز طرق را تشکیل می دهد. تحلیل نقشه به دست آمده از مدل PSIAC نشان داد میزان رسوبدهی محاسبه شده تا حد قابل قبولی با مطالعات میدانی منطبق می باشد.


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.