مقاله بررسی تنوع ژنتیکی برخی ارقام گندم نان ایران بر اساس صفات مورفولوژیک با word دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تنوع ژنتیکی برخی ارقام گندم نان ایران بر اساس صفات مورفولوژیک با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تنوع ژنتیکی برخی ارقام گندم نان ایران بر اساس صفات مورفولوژیک با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
سال انتشار: 1393
محل انتشار: اولین کنگره بین المللی و سیزدهمین کنگره ژنتیک ایران
تعداد صفحات: 5
چکیده:
به منظور تعیین تنوع ژنتیکی برخی ارقام گندم نان ایرانی بر اساس صفات مورفولوژیک، تعداد 43 لاین خالص گندم نان ایرانی در مزرعه شماره 1 دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در سال 92 در قالب طرح آگمنت با 3 شاهد کشت و مورد ارزیابی قرار گرفت. صفات روز تا گلدهی، طول سنبله، ارتفاع بوته، تعداد دانه در سنبله، وزن صد دانه، طول ده دانه، عرض ده دانه، طول برگ پرچم، طولپدانکل و طول ریشک بررسی شد. نتایج آمار توصیفی صفات نشان داد که بیشترین ضریب تغییرات فنوتیپی مربوط به صفت طول ریشک و کمترین برای صفت روز تا گلدهی بود. ضرایب همبستگی ساده نشان داد که صفت وزن صد دانه بیشترین میزان همبستگی مثبت و معنی دار را با صفت عرض ده دانه دارد. تجزیه کلاستر 1 به روش وارد 2 ژنوتیپها را در چهار گروه قرار داد