تهیه و ارزیابی خواص ضدمیکروبی فیلم های نانوکامپوزیتی بر پایه پلیمر طبیعی حاوی نانوذرات فلزی برای بسته بندی مواد غذایی با word


برای دریافت اینجا کلیک کنید

تهیه و ارزیابی خواص ضدمیکروبی فیلم های نانوکامپوزیتی بر پایه پلیمر طبیعی حاوی نانوذرات فلزی برای بسته بندی مواد غذایی با word دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تهیه و ارزیابی خواص ضدمیکروبی فیلم های نانوکامپوزیتی بر پایه پلیمر طبیعی حاوی نانوذرات فلزی برای بسته بندی مواد غذایی با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تهیه و ارزیابی خواص ضدمیکروبی فیلم های نانوکامپوزیتی بر پایه پلیمر طبیعی حاوی نانوذرات فلزی برای بسته بندی مواد غذایی با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تهیه و ارزیابی خواص ضدمیکروبی فیلم های نانوکامپوزیتی بر پایه پلیمر طبیعی حاوی نانوذرات فلزی برای بسته بندی مواد غذایی با word :


سال انتشار : 1395

نام کنفرانس یا همایش : دومین کنفرانس بین المللی یافته های نوین پژوهشی در شیمی و مهندسی شیمی

تعداد صفحات : 13

چکیده مقاله:

در این پژوهش، فیلم های زیست نانوبیوکامپوزیت نشاسته نرم شده نانوذرات اکسید روی (PS – ZnO NPs)، نشاسته نرمشده- نانوذرات اکسید مس (PS – CuO NPs) و نشاسته نرم شده نانوذرات نقره (PS – Ag NPs) به روش قالب ریزی ازمحلول (Solution Casting) تهیه شده است. خواص کششی، انحلال پذیری در آب، جذب اشعه ماوراء بنفش و ضدمیکروبیاین فیلم ها مقایسه شده است. فیلم نانوبیوکامپوزیتی حاوی نانوذرات اکسید روی به مقدار 3 درصد وزنی نشاسته، بهترینعملکرد در کاهش انحلال پذیری در آب را ازخود نشان داده است. آنالیز طیف سنجی اشعه ماوراء برنفش نیز نشان داد کهفیلم حاوی نانوذرات اکسید روی دارای بیشترین میزان جذب اشعه فرابنفش می باشد. همچنین طی آنالیز ضد میکروبیانجام شده مشاهده گردید که فیلم نانوبیوکامپوزیتی حاوی نانوذرات نقره دربرابر باکتری اشرشیاکلای و فیلم دارای نانوذراتاکسید مس در برابر باکتری استافیلوکوکوس اورئوس حساسیت بیشتری از خود نشان می دهند. خاصیت ضدمیکروبی فیلمحاوی نانوذرات نقره در سطح 2 درصد وزنی در برابر باکتری اشرشیا کلی حدود 94 % و در برابر باکتری استافیلوکوکوساورئوس حدود 83 % می باشد. همچنین نتایج حاصل از آنالیز استحکام مکانیکی حاکی از آن است که فیلم نانوبیوکامپوزیتینشاسته- نانوذرات اکسید روی دارای استحکام کششی بیشتری از فیلم های نشاسته- نانوذرات نقره و نشاسته- نانوذرات اکسید مس می باشد.


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.