مقاله برآورد تجزیه پذیری سویای پرتودهی شده با امواج مایکروویو با word


برای دریافت اینجا کلیک کنید

مقاله برآورد تجزیه پذیری سویای پرتودهی شده با امواج مایکروویو با word دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله برآورد تجزیه پذیری سویای پرتودهی شده با امواج مایکروویو با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله برآورد تجزیه پذیری سویای پرتودهی شده با امواج مایکروویو با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله برآورد تجزیه پذیری سویای پرتودهی شده با امواج مایکروویو با word :

سال انتشار: 1389

محل انتشار: پنجمین همایش ملی ایده های نو در کشاورزی

تعداد صفحات: 4

چکیده:

به منظور مطالعه روند تجزیه پذیری پروتیین خام کنجاله سویای پرتو تابی شده با امواج مایکروویو آزمایشی به روش کیسه های نایلونی انجام گردید. با استفاده از کیس ه های نایلونی نمونه کنجاله سویای پرتو تابی شده در شکمبه سه راس گاو نر از توده تالشی انکوباسیون شد. تجزیه پذیری پروتیین خام کنجاله سویا در سرعت عبور 2 در ساعت با افزایش زمان پرتوتابی امواج مایکروویو به طور خطی کاهش یافت. با استفاده از پرتوتابی امواج مایکروویو مقدار پروتیین قابل انحلال در آب کاهش و پروتیین کند تجزیه افزایش یافت که با توجه به نتایج تیمار پرتوتابی 5 دقیقه پرتوتابی امواج مایکروویو، مناسب ترین اثر را در محفاظت از پروتیین خام کنجاله سویا در برابر تجزیه داشت.


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.