مقاله برآورد تجزیه پذیری سویای پرتودهی شده با امواج مایکروویو با word دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله برآورد تجزیه پذیری سویای پرتودهی شده با امواج مایکروویو با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله برآورد تجزیه پذیری سویای پرتودهی شده با امواج مایکروویو با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
سال انتشار: 1389
محل انتشار: پنجمین همایش ملی ایده های نو در کشاورزی
تعداد صفحات: 4
چکیده:
به منظور مطالعه روند تجزیه پذیری پروتیین خام کنجاله سویای پرتو تابی شده با امواج مایکروویو آزمایشی به روش کیسه های نایلونی انجام گردید. با استفاده از کیس ه های نایلونی نمونه کنجاله سویای پرتو تابی شده در شکمبه سه راس گاو نر از توده تالشی انکوباسیون شد. تجزیه پذیری پروتیین خام کنجاله سویا در سرعت عبور 2 در ساعت با افزایش زمان پرتوتابی امواج مایکروویو به طور خطی کاهش یافت. با استفاده از پرتوتابی امواج مایکروویو مقدار پروتیین قابل انحلال در آب کاهش و پروتیین کند تجزیه افزایش یافت که با توجه به نتایج تیمار پرتوتابی 5 دقیقه پرتوتابی امواج مایکروویو، مناسب ترین اثر را در محفاظت از پروتیین خام کنجاله سویا در برابر تجزیه داشت.