مقاله تحلیل پس لرزه های زمین لرزه 6 آذر ماه 1384 جزیره قشم (ایران – زاگرس) با word


برای دریافت اینجا کلیک کنید

مقاله تحلیل پس لرزه های زمین لرزه 6 آذر ماه 1384 جزیره قشم (ایران – زاگرس) با word دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تحلیل پس لرزه های زمین لرزه 6 آذر ماه 1384 جزیره قشم (ایران – زاگرس) با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحلیل پس لرزه های زمین لرزه 6 آذر ماه 1384 جزیره قشم (ایران – زاگرس) با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تحلیل پس لرزه های زمین لرزه 6 آذر ماه 1384 جزیره قشم (ایران – زاگرس) با word :

مقاله تحلیل پس لرزه های زمین لرزه 6 آذر ماه 1384 جزیره قشم (ایران – زاگرس) با word که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار 1388 در علوم زمین از صفحه 81 تا 84 منتشر شده است.
نام: تحلیل پس لرزه های زمین لرزه 6 آذر ماه 1384 جزیره قشم (ایران – زاگرس)
این مقاله دارای 4 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله جزیره قشم
مقاله پس لرزه
مقاله شبکه لرزه نگاری متراکم
مقاله تنگه هرمز
مقاله سازوکار کانونی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در ساعت 13 و 52 دقیقه روز 6 آذرماه 1384 زمین لرزه ای با بزرگای MW=6 جزیره قشم در استان هرمزگان را به لرزه درآورد و باعث تخریب فراوان و کشته شدن ده نفر شد. ساعاتی پس از زمین لرزه اصلی، پس لرزه ای بزرگ با بزرگای MW= 5.5 بار دیگر جزیره را به لرزه در آورد که سازوکار محاسبه شده برای آن به طور کامل متفاوت از زلزله اصلی است. یک شبکه لرزه نگاری متراکم شامل 17 ایستگاه برای مطالعه پس لرزه ها در منطقه نصب شد. تحلیل پس لرزه های ثبت شده بر توزیع پراکنده پس لرزه ها دلالت دارد. با این حال توزیع کانون پس لرزه ها در عمق، شیب نسبتا کمی به سمت شمال باختر، سازگار با سازوکار کانونی لرزه اصلی را نشان می دهد. دو نوع سازوکار کانونی برای پس لرزه ها مشاهده می شود: امتداد لغز و معکوس. توزیع پراکنده پس لرزه ها و سازوکارهای معکوس و امتداد لغز، تعیین راستای گسلش امتداد لغز را با ابهام روبه رو ساخته است و نمی توان به طور قطعی تعیین کرد که لغزش امتداد لغز نتیجه فعال شدن گسل های با امتداد شمال باختر – جنوب خاور بوده است یا عملکرد سازوکار دگر شکلی افراز در مرز باختری تنگه هرمز.


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.