مقاله های مختلف بر روی آنزیم پلی فنل اکسیداز انجیرتاثیر مهارکننده با word دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله های مختلف بر روی آنزیم پلی فنل اکسیداز انجیرتاثیر مهارکننده با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله های مختلف بر روی آنزیم پلی فنل اکسیداز انجیرتاثیر مهارکننده با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
سال انتشار: 1390
محل انتشار: هفتمین همایش بیوتکنولوژی جمهوری اسلامی ایران
تعداد صفحات: 6
چکیده:
آنزیم پلی فنل اکسید (PPO) از یک آنزیم حاوی اتم مس است که در حیوانات مسئول متابولیسم و بیوسنتز ملانین و در گیاهان باعث تولید رنگیزههای زرد، قهوهای یا سیاه میشود، که در نتیجه بر کیفیت تغذیهای آنها تاثیر میگذارد. در صنایع غذایی جهت افزایش مینمایند. با PPO طول عمر سبزیجات و میوهجات و جلوگیری از فساد و پوسیدگی آنها مبادرت به طراحی مهارکنندههای مختلف برای آنزیم اینحال فعالیت این آنزیم برای ایجاد رنگ سیاه یا قهوهای در بیشتر محصولات گیاهی مانند چای وقهوه که نقش تغذیهای دارند ضروری است.علاوه بر ایجاد این پیگمانها تصور میشود که آنزیم پلی فنل اکسیداز در واکنشهای ایمنی، بیوسنتز اجزای گیاه و در حذف رادیکالهای آزاد که از باغهای شهرستان تبریز جمع آوری ، (FicusCarica) از میوه انجیر PPO در بافتهای فتوسنتز کننده اهمیت داشته باشد. آنزیم two phase ) و در هرباریوم دانشگاه تبریز گونه و نام علمی آن مشخص گردیده بود، توسط روش توزیع در دو فاز مختلف دما، جداسازی و تخلیص شد. سپس تاثیر مهارکنندههای مختلف بر فعالیت آنزیم سنجیده –X بوسیله تریتون 114 (partitioning در حضور سه غلظت متفاوت از هر یک از مهارکنندههای آسکوربیک اسید، سدیم سیانید، PPO شد. به این منطور فعالیت آنزیمبوسیله لیگاندهای فوق به فرم زیر PPO کلرید کلسیم، اسید سیتریک، گلیسین اندازه گیری شد. ترتیب قدرت مهارکنندگی آنزیم بدست آمد: آسکوربیک اسید › سدیم سیانید › کلرید کلسیم › اسید سیتریک › گلیسین.